Territorial

Tres punts al límit

1a catalana. Adri Salas trenca la igualtat en l’últim minut i el Palamós s’acosta als dos primers classificats

Palamós 1 Lloret 0

PALAMÓS:Quinti, Sergio García, Cano, Fajardo (Adri Salas, 61’), Joel Salas (Pepu Soler, 67’), Toni Gamell, Lucas, Dani Gómez (Xavi Germán, 75’), Alexis Sánchez (Raúl Álvarez, 79’), Steven (Uri Vila, 61’) i Genís Balaguer.LLORET:Tuscà, Puntí, Poderoso, Majó (Massegú, 75’), Adri, Riky (Bader, 87’), Nil, Roger, Fran (Poza, 79’), Marc i Buka (Peque, 61’).GOLS:1-0 (89’) Adri Salas.ÀRBITRE:Sánchez Pin.T.G.:a Dani Gómez, del Palamós, i a Expósito i Nil, del Lloret.T.V.:per doble amonestació a Puntí, del Lloret (89’).

Al Palamós li va costar 89 minuts poder marcar, derrotar el Lloret i retallar diferències respecte al Girona C i el Vilassar, els dos primers classificats, que ara tenen els palamosins a vuit punts de distància. En el darrer sospir de l’enfrontament, una centrada des de la banda del jove Raúl Álvarez la va rematar amb el cap Adri Salas, que va aconseguir així un gol importantíssim per poder continuar aspirant a una de les dues primeres posicions de la competició.

El Palamós va controlar el partit en tot moment i va gaudir de les millors ocasions per avançar-se, però la falta de punteria en els metres finals va fer que s’arribés als darrers minuts del partit amb el marcador inicial. En la segona part, l’entrada d’homes com Álvarez, Adri Salas o Pepu Soler va donar més força al degà, i en l’últim minut de joc, una combinació entre ells va acabar amb el gol local i l’objectiu de la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)