Girona

Pablo Machín: “Érem més que un equip, una família”

Publicació. La presentació del llibre ‘Els millors anys de la nostra vida’, del periodista Jordi Bofill, reuneix de nou els protagonistes de l’ascens

L’Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona va ser escenari ahir al vespre de la presentació del llibre Els millors anys de la nostra vida, un relat on es repassa, a través dels seus protagonistes, la metamorfosi del club de Montilivi des de l’arribada de Pablo Machín a la banqueta fins a l’ascens a primera divisió: “Hi he posat molta passió i hores de feina, però la història l’han explicat els qui la van fer. El que el Girona va aconseguir és tota una lliçó de vida”, va comentar l’autor, en un acte dirigit pel també periodista de l’Ara Toni Padilla.

Precisament un bon grapat de noms que van fer història amb la samarreta blanc-i-vermella van ser presents a la Casa de Cultura. Des de jugadors com ara Pere Pons, Eloi, Ramalho o Aday Benítez, passant per presidents i expresident com per exemple Delfí Geli i Francesc Rebled, a més de tres figures destacades del cos tècnic –Machín, que va reconduir la nau gironina des del pou de 2a divisió A fins a l’elit. Precisament el tècnic de Sòria va recordar amb molt bones paraules l’etapa al vestidor de Montilivi: “Tal com explico al llibre, més que un equip de futbol érem un grup d’amics, una gran família. Vam passar moments dolents i això ens va fer més forts.” Machín va deixar clar: “Allà on he estat bé sempre deixo la porta oberta. Veig que, més enllà de la petjada esportiva, a Girona també hi ha la humana.” Sobre la seva sortida del Sevilla, el preparador va reconèixer que no era un escenari esperat: “M’hauria agradat més tornar d’aquí a unes setmanes per enfrontar-nos a Montilivi. Ara em toca carregar piles.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)