Territorial

El Banyoles sap patir per fer els tres punts

Gol i treball. Va suar al final per fer bo l’1-0 de Quimo (44’) i consolidar el quart lloc

banyoles 1 rubí 0

BANYOLES:Bru, Ferru (Sala, 73’), Quimo, Gallo, Pol, Via, Cris (Ruvi, 81’), Èric, Turon, Adrià Casanova (Bona, 75’) i Henry (Toni, 46’).RUBÍ:Uri, Kiki, Tino, Raventós, Batcha, Aitor, Edgar, Juli (Ivan, 77’), Uroz, Estrada (Gurrea, 66’) i Montoro.GOLS:1-0 (44’) Quimo.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:Cris, Pol, Quimo; Kiki, Montoro, Batcha.T.V.:Directa al visitant Uroz (79’).COMENTARI:El Banyoles va assegurar tres punts més que li permeten consolidar el quart lloc. El conjunt d’Adam Fontes va saber patir per guanyar el Rubí, que va pressionar en la recta final. El començament va ser obert. Les dues primeres arribades van ser dels visitants. Turon ho va provar a l’altre costat, tot i que el Rubí semblava tenir les idees més clares amb la pilota. Després d’una doble ocasió clara dels locals, va arribar l’1-0, en un córner que Quimo, saltant més que ningú, va rematar amb el cap a la xarxa (44’). La jugada va tenir polèmica perquè el Rubí reclamava servei de porteria. La segona part va començar amb més espais per als banyolins, que volien fer mal al contraatac. El Rubí, però, es va mantenir sempre viu, també després de l’expulsió d’Uroz (79’). I al final, va fer patir als locals, sobretot amb una volea de Gurrea (84’) i una centrada del mateix jugador amb molt de perill, ja en el temps afegit.