Nàstic

Cada vegada en queden menys

Nàstic. Els grana necessiten recuperar-se del sotrac de dilluns passat contra el Saragossa amb una victòria que allargaria l’esperança de salvació, almenys, alguna jornada més

Tot i que el missatge des de dins del vestidor és d’unitat i esperança per la salvació, matemàticament és molt difícil que el Nàstic es pugui salvar. Els grana haurien de sumar 26 punts dels últims 30 per assolir els 50, sovint la xifra ideal per a la permanència. Així, doncs, l’equip no vol pensar a llarg termini i vol centrar-se en una recuperació immediata que implica una victòria avui contra el Numància. El darrer partit del Nàstic va ser un naufragi total i, per això, l’equip té ganes de donar una passa al front davant la seva afició per amor propi.

“La realitat és interpretable. Jo crec que no estem a segona B”, explica el tècnic Enrique Martín després d’una setmana en què els seus jugadors han quedat assenyalats per les declaracions posteriors al partit del grana Abraham, que va retreure a l’equip falta d’actitud: “Abraham estava calent i en un moment puntual va vomitar-ho. Va dir això però ell sap que hi ha compromís. Potser, en aquest partit i en alguna jugada ho va detectar però no hi dono més importància”, va afegir.

Al davant hi tindrà el Numància, que lluita per la salvació però que a domicili està experimentant molts problemes. Els de López Garai només han guanyat un partit fora de casa des que va començar el curs.

22 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)