2a divisió FEF

L’Olot, superat per l’Espanyol B (0-1)

Derrota. Els de Raúl Garrido no troben la fórmula de fer mal al filial blanc-i-blau i perden a casa gairebé cinc mesos després

L’Olot feia molts partits que estava a un nivell excel·lent i aconseguia sotmetre al rival a base de futbol, però aquesta tarda s’ha trobat un Espanyol B que li ha parat els peus de cop. El filial blanc-i-blau ha estat superior en tot moment i s’ha endut una victòria merescuda del municipal (0-1), que trenca una ratxa d’11 partits de l’Olot sense perdre com a local.

Les primeres ocasions han estat dels olotins però ràpidament l’Espanyol B s’ha fet amb el domini del partit i ha arribat amb perill a la porteria de Ballesté, avui titular. Al final els visitants han tingut el premi del gol quan Campuzano ha rematat una passada de la mort de Nico. En la segona part el matx ha seguit el mateix guió, i és que als de Raúl Garrido els hi ha costat generar joc i ocasions per aconseguir un empat que no ha arribat. De fet, l’ocasió més clara l’ha tornat a tenir Campuzano, però Ballesté ha evitat el que hauria estat el 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)