Girona

Fran Escribá

Entrenador de Celta de Vigo

“És un pas important, però no pas definitiu”

El tècnic del Celta, Fran Escribá, va aparèixer a la sala de premsa de l’estadi de Balaídos pletòric i conscient que els seus jugadors havien aconseguit una victòria vital en la lluita per la permanència. El tècnic va lloar el joc i l’actitud dels seus: “Des que soc a Vigo, ha estat el nostre millor primer temps. Hem jugat per arribar al descans amb un marcador més favorable. Aquesta victòria ens permet fer un pas important, però res no és definitiu”, valorava el valencià, que evidentment va ser preguntat per un dels protagonistes del partit, Boufal. El marroquí va fer l’assistència de l’1-0 a Iago Aspas i es va fabricar el 2-1 amb una jugada personal i un posterior xut imparable per Bounou: “Ja va fer un excel·lent partit en el Metropolitano. És aquell tipus de jugador que està fent un bon any perquè té molta qualitat.”

El Celta va aconseguir contra el Girona la tercera victòria consecutiva a Balaídos i surt del descens, una posició que ha tornat a ocupar unes hores després del punt que el Valladolid va sumar el divendres contra l’Alavés. “L’equip ara transmet que pot guanyar a qualsevol i això és molt positiu per encarar el tram final de la lliga”, comentava el tècnic del Celta, Fran Escribá, que sobre el VAR i la decisió de l’1-1 va ser clar: “Estic encantat amb el VAR. Ajuda que no es produeixin situacions injustes com abans.”

EL PRIMER TEMPS

“Hem jugat molt bé i per arribar al descans amb un marcador més favorable”

CONFIANÇA

“L’equip transmet que pot guanyar a qualsevol i això és positiu en aquest tram final”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)