2a divisió FEF

Victòria i cop damunt la taula

3a divisió. El Llagostera torna a demostrar un gran estat de forma que intimida, i goleja el Terrassa (5-0), un ninot en les seves mans

Llagostera 5 terrassa 0

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Viale (Aimar, 66’), Cunill, Bigas, Pol Gómez, Pitu (Maik Molist, 56’), Èric Jiménez, Gil Muntas, Moussa (Maynau, 73’) i Sascha.TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Valls, Savall, Nils, Álex (Guzmán, 75’), Adri Díaz (Óscar Imaz, 82’), Coro (Serramitja, 55’), Carreón, Toledo i Arranz.GOLS:1-0 (13’) Èric Jiménez. 2-0 (20’) Gil Muntadas. 3-0 (40’) Pitu. 4-0 (52’) Toni Cunill. 5-0 (84’) Sascha.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:A Maik, Nils, Arranz, Álex i Valls.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera va aconseguir una victòria inapel·lable. L’equip dirigit per Oriol Alsina va esmicolar el Terrassa (5-0) i va demostrar que, ara per ara, és l’equip més en forma del grup cinquè. Just en el tram decisiu del campionat, els llagosterencs intimiden els rivals, s’enfilen fins als 75 punts i mantenen el lideratge una setmana més.

En l’inici del matx, el domini va ser altern, però la sensació de perill la van portar els locals. En el 13’, Pol Gómez va avisar amb la primera aproximació i, només tres minuts després, Èric Jiménez va avançar el Llagostera culminant una jugada d’estratègia amb molta força.

Marcos va fer la de cada partit salvant l’empat (16’) i la resposta gironina va ser fulgurant quan Gil Muntadas (20’) va controlar la pilota des de la frontal i la va clavar per l’escaire d’Ortega. El 2-0 va rebaixar tímidament la tensió, però els d’Alsina van continuar mossegant i mostrant-se intensos en la pressió. En el 40’, Crespo va forçar un penal que Pitu no va fallar (3-0) per culminar un primer temps brillant.

En l’inici de la represa, per si hi havia un mínim dubte local o un bri d’esperança dels visitants, Cunill va establir el 4-0 amb una rematada impecable de cap després d’una centrada de Gil, el seu company al Figueres (52’).

A les acaballes, amb el duel sentenciat, Èric Jiménez va fer una gran jugada personal per cedir la pilota a Sascha. El davanter es va mostrar letal, com sempre, en els metres finals, i va poder fer el cinquè de la tarda amb el qual el Llagostera tancava el resultat i la golejada.

ELS VESTIDORS

Hem fet el millor partit del curs a casa contra un equip de màxim nivell amb grans futbolistes. És per estar orgullós dels meus jugadors
Només pensem en el pròxim partit. Volem assegurar el ‘play-off’ com més aviat millor
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)