Girona

Eusebio: “Els tres punts a Valladolid ens ho farien veure tot amb molt més optimisme”

Convocatòria. El tècnic del Girona fa una llista de 19 jugadors, amb Ramalho i Choco Lozano com a novetats en detriment d’Aleix Garcia i Kevin Soni

El tècnic del Girona ha facilitat la convocatòria per al partit de demà a Valladolid. L’expedició, que viatjarà aquesta tarda en un vol xàrter, la formen dinou jugadors. Les novetats són el retorn a la llista de Ramalho i Choco Lozano en detriment d’Aleix Garcia i Kevin Soni.

La llista de 19.

Bounou, Iraizoz, Bernardo, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja García, Douglas, Raúl García, Juanpe, Patrick Roberts, Choco Lozano, Muniesa, Doumbia, Pedro Porro i Valery.

Canvi de sistema?

“Tenim les dues possibilitats. Hem treballat durant tot l’any les dues fórmules i amb les dues l’equip s’hi ha trobat bé i ha funcionat. Ara hem de valorar quina es la millor opció per al partit de demà”.

Una final.

Es un partit molt i molt important. Portem una dinàmica molt negativa i les últimes derrotes han estat pals molt forts. Ens hem d’aixecar. Aquest grup ha demostrat sempre la seva gran fortalesa a nivell individual i de grup. I sempre ha donat la cara”.

La càrrega sentimental.

“A Valladolid hi tinc família, molts amics i molta gent que conec que té molta estima al Valladolid però també a mi. Desitjaria que la situació fos diferent a la que es. M’he d’abstreure d’aquesta situació perquè he d’estar centrat al 100% en el partit deixant de banda tots els sentiments que s’hi puguin barrejar. Penso només en el meu equip i els meus jugadors. Es el que he de fer i el que em demana el cos”.

L’empat serveix?

Jo sempre preparo els partits per guanyar-los. Aquesta és la meva mentalitat. Es un partit en què tenim la possibilitat de sumar tres punts que ens ho farien veure tot d’una altra manera i amb molt més d’optimisme. La victòria ens canviaria per complet l’estat d’ànim”.

Missatge del club.

Amb el club i la direcció esportiva hem estat parlant tot l’any. Tots sabem, i ara més que mai, la importància d’estar forts. Com més forts estiguem, més ajudarem l’equip a estar fort i a no desviar l’atenció.

En descens?.

No hi penso. Només penso en la victòria. Ens està tocant viure una situació difícil però es el moment de demostrar personalitat i determinació. El nostre gran objectiu és estar a primera l’any que ve”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)