Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Com més forts estiguem, més ajudarem l’equip”

La davallada de resultats ha deixat en una situació molt delicada tant el Girona com Eusebio Sacristán, que tenen avui al vespre un partit d’una transcendència enorme. “Sí, és un partit molt i molt important, perquè la dinàmica és negativa i les últimes derrotes han estat cops forts per a nosaltres, que ens hem hagut d’anar aixecant”, reconeix l’entrenador, que ha mantingut el crèdit tot i les cinc derrotes consecutives. “N’hem estat parlant tot l’any. Tots sabem el moment que vivim i la importància de continuar estant tots forts. Com més forts estiguem, més ajudarem l’equip. Hem d’estar forts i no desviar l’atenció cap a cap altra circumstància”, assegura el de La Seca, que no perd l’esperança: “Volem canviar la dinàmica per veure el futur amb més optimisme. Tenim aquesta possibilitat, i estem preparats i decidits perquè ens canviï la dinàmica.”

Queden 15 punts en joc, però el desenllaç a Zorrilla sembla que serà clau. “És un partit molt i molt important, que determinarà el que queda. Encara falten molts punts, però és veritat que el que passi demà serà molt important.” La victòria tindria un valor altíssim. I l’empat? “Tenim la possibilitat de sumar tres punts, que ens ho farien veure tot amb molt més optimisme, amb un canvi de dinàmica i un canvi d’estat d’ànim. És la possibilitat que tenim i que volem aprofitar. La mentalitat és aconseguir els tres punts. Després, ja veurem les circumstàncies.”

Eusebio no vol ni analitzar què passaria amb una derrota a Zorrilla: “Nosaltres pensem en la victòria i en el pas importantíssim que ens permetria fer. Hem viscut circumstàncies adverses, de les quals ens hem hagut d’aixecar. Ens està tocant viure una situació que no esperàvem, i hem de demostrar personalitat i determinació. I demostrar que volem aconseguir allò que perseguim des del primer dia de pretemporada. El nostre gran objectiu és estar a primera l’any que ve.” Eusebio no va voler aclarir si apostarà per l’esquema de tres centrals, tal com demanava Stuani, i preveu alinear els més convençuts i segurs: “Les circumstàncies des del punt de vista psicològic i anímic influeixen en el moment de la veritat. S’ha de tenir present quins jugadors tenen aquesta capacitat de tenir la personalitat necessària en moments complicats, per afrontar-ho amb determinació. És un factor a tenir en compte. Hem de mirar que els jugadors mostrin la millor personalitat per ajudar el club a aconseguir l’objectiu.” El tècnic defensa l’esperit dels futbolistes: “Aquest grup ha demostrat la fortalesa que té i ha donat la cara. Hem de seguir insistint, confiant i creient en nosaltres. Com més personalitat i determinació tinguem, millor. I com més units, també. N’hem parlat tota la temporada, i ara que arriba el moment decisiu hi hem de seguir creient i ser fidels i conseqüents amb el que hem pregonat tot l’any.”

NO SE N’AMAGA

“És un partit molt i molt important que determinarà el que queda. Les últimes derrotes són cops forts”

L’OPORTUNITAT

“Guanyar ens ho faria veure tot amb molt més optimisme. Estem preparats i decidits”

LA REALITAT

“Ens toca viure una situació que no esperàvem. Hem de mostrar personalitat i determinació”

PERSEVERANÇA

“Hem de seguir insistint i creient i ser conseqüents i fidels amb el que hem pregonat durant tot l’any”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)