Girona

El Girona s’oblida de jugar i ja és en un problema (1-0)

1a divisió. Sisena derrota consecutiva del conjunt orientat per Eusebio Sacristán, que perd al camp del Valladolid i pot acabar la jornada en el descens

El Girona ha tornat a perdre. Al José Zorrilla i contra el Valladolid, el conjunt blanc-i-vermell ha recollit la sisena derrota consecutiva i ja té tants punts com el Llevant, l’equip que marca el descens i que juga demà. Els homes orientats per Eusebio Sacristán que han completat un partit molt decebedor, podrien acabar la jornada en la zona calenta, després que els blanc-i-violeta els hagin superat en la classificació. Michel amb una diana al segon temps ha decidit.

El partit d’avui a Pucela era una final anticipada i Eusebio ha aparcat el 4-1-4-1 i ha optat per recuperar la fórmula de sempre: cinc al darrera, amb Pere Pons i Granell a la sala de màquines, i Borja García, Portu i Stuani, a dalt. Han intentat els gironins en el primer temps que passessin ben poques coses i ho aconseguit a mitges, ja que tot i marxar al descans amb empat a zero, ha tingut algun ensurt d’importància a la seva àrea. I és que els blanc-i-vermells replegaven molt enrere sense pilota i pràcticament tots, a excepció d’Stuani, la qual cosa feia molt difícil estirar-se quan la recuperaven, ja que amb els rivals a sobre, amb prous feines tenien sortides, línies de passades clares. D’aquesta manera, el conjunt català ha patit una barbaritat per encadenar tres, quatre passades seguides i gairebé no ha travessat el mig del camp durant la primera mitja hora de joc en la qual no ha donat notícies en atac.

En aquest període, el Valladolid, accelerat, per la transcendència de l’enfrontament, que per moments ha donat la sensació d’atabalar-se, ha arribat amb perill i ha disposat de diverses situacions de gol, la més clara, una de Waldo que ha encarat a Bounou dins l’àrea però el seu xut l’ha neutralitzat el porter marroquí. Just abans del descans, li ha tocat aguantar la respiració al Girona, quan el VAR s’ha posat a revisar una diana de Sergi Guardiola en fora de joc.

Després del descans el guió ha tornat al de l’inici del matx. El Girona molt endarrerit, incapaç de desplegar-se ni d’oferir cap mena d’argument en atac, s’ha deixat superar. La inèrcia ha dut al Valladolid a trepitjar l’àrea gironina amb més freqüència, i en una d’aquestes, els blanc-i-violeta s’han avançat (67’). Enes Unal ha rebut dins l’àrea, ha descarregat a fora per l’arribada de Michel que amb un precís xut ha batut a Bounou.

La reacció blanc-i-vermella s’ha fet esperar, no ha arribat a la gespa i no ha estat fins a falta de deu minuts que des de la banqueta Eusebio ha canviat alguna cosa i ha tornat a la línia de quatre al darrera per sumar un efectiu més al davant, Doumbia. No ha estat efectiu el canvi, el Girona ha tirat d’empenta i de pilotes a penjades sense èxit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)