Territorial

Catalunya torna a comptar per a Rubiales

Federació. El president de la FCF, Joan Soteras, ha estat designat vicepresident de la Federació Espanyola

Joan Soteras torna a agafar el relleu d’Andreu Subies. Aquest cop, l’empresari sabadellenc ha estat designat com a vicepresident de la Federació Espanyola, tal com ha anunciat l’ens presidit per Rubiales aquest matí, després de la reunió que ha celebrat la FEF amb els clubs de segona divisió B i tercera.

D’aquesta manera, el president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, torna a comptar amb la Federació Catalana en un lloc preponderant en la seva junta directiva. Catalunya reuneix el número més alt de federats de tot l’estat.

Soteras, que també és president de la Federació Catalana de Futbol, ocuparà el càrrec després de la renuncia de Subies, afectat per un cas de desviament de fons que el va obligar a dimitir. L’expresident del Sabadell ja va agafar-li el relleu a Subies a la presidència de la Federació Catalana de Futbol després que el lleidatà decidís renunciar al seu càrrec i fer el salt a Madrid com a home de confiança del nou president de l’Espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)