Girona

Stuani no les té totes per estar disponible diumenge

Alarma. El pitxitxi va ser el descartat dels 19 futbolistes per una “petita lesió muscular al soli de la cama esquerra”, segons el club, però la seva presència contra el Llevant també és dubtosa

Eusebio havia de descartar un futbolista dels dinou que es va endur a Getafe i el que va veure el partit des de la graderia del Coliseum va ser un dels peixos grossos: Cristhian Stuani. Pocs minuts després de fer-se pública l’alineació i de no veure el pitxitxi entre els inscrits en l’acta, el club va fer saber que “Stuani pateix una petita lesió muscular en el soli de la cama esquerra”. L’uruguaià, però, ni tan sols va fer la típica prova abans del partit per avaluar les sensacions, cosa que fa pensar que ja va viatjar trencat. La clau, ara, és saber com de “petita” és la ruptura, perquè si és de més d’un centímetre serà complicat que cicatritzi abans del duel transcendental contra el Llevant. Stuani es va perdre, ahir, el cinquè partit del curs. Sense ell, el Girona va guanyar els dos primers (Rayo, 2-1 i València, 0-1), però ha perdut els tres últims (Betis, 3-2; Atlético, 2-0 i Getafe, 2-0).

Alcalá, també advertit

El murcià es va sumar al club dels jugadors a una targeta de la suspensió després de veure la novena groga del curs. En la mateixa situació estan, precisament, Stuani, Jonás Ramalho (ahir no va jugar) i Pere Pons, a qui Eusebio va acabar retirant del camp amb 2-0 per preservar-lo d’una cartolina que li hagués impedit jugar diumenge.

Per al proper partit contra el Llevant, Eusebio recuperarà Marc Muniesa, però perdrà Borja García, que serà sancionat per la vermella directa amb un o dos partits.

QUATRE ADVERTITS

Alcalá es va situar a una targeta de la sanció, en una llista amb Ramalho, Pere Pons i Stuani
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)