Girona

Amb el punt de mira afinat

Contra el Girona. L’atacant s’ha enfrontat nou vegades al conjunt blanc-i-vermell i li ha marcat quatre dianes. Tocat al turmell la passada setmana, arribarà a Montilivi plenament recuperat

Fins a nou vegades s’ha enfrontat José Luis Morales al Girona, al llarg de la seva carrera, a primera, a segona A i en la copa, en un cara a cara en el qual regna l’equilibri. El bagatge dels nou partits és de tres empats i de tres victòries per a cadascun.

Tot i la igualtat, jugar contra el Comandante s’ha convertit en un malson per al Girona; l’atacant li ha marcat gairebé en la meitat dels duels, en quatre, sempre amb la samarreta granota. I és que va anotar aquesta temporada en l’empat (2-2) de la primera volta al Ciutat de València; el curs passat (2017/18) en dues ocasions, en la lliga a Montilivi (1-1) i en la copa a Orriols (1-1), i a segona A va marcar també al feu blaugrana (2-1) la campanya en què tots dos van pujar (2016/17) a primera.

Morales, amb el punt de mira afinat contra els blanc-i-vermells, arribarà, a més, en plenes condicions, després de superar unes molèsties al turmell que el van fer jugar tocat la setmana passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)