3a divisió FEF

Tot igual a Vilatenim

3a divisió. El Figueres no transforma les seves ocasions en un partit marcat pel fort vent i acomiada resignat l’estadi l’any del centenari

FIGUERES 0 CERDANYOLA 0

FIGUERES:Aroca, Pol Tarrenchs, Romero, Canal, Èric Vilanova, Ritxi, Xavi Ferrón (Espuña, 62’), Marc Gelmà, Sergio Álvarez (Álvaro, 62’), Bora (Èric Torres, 79’) i Subi.CERDANYOLA:Marc Briones, Pitu, Uri Escarbós, David López, Dani Martí, Rubén, Àngel de la Torre (Iván Méndez, 75’), Roger, Carlos Cano (Òscar Garcia, 57’), Javi López (Vaca, 85’) i Albert López.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:Als locals Subi i Ritxi; i als visitants Rubén i Javi López.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

El Figueres va tancar la lliga com a local amb un empat sense gols contra el Cerdanyola, en un matx en què el vent va tenir un paper protagonista. Tot i la falta de gols, si hi va haver un equip que va merèixer els tres punts aquest va ser el de Xavi Agustí. Ferrón va tenir la més clara de la primera meitat amb un xut picat que va topar amb el travesser (32’). El Cerdanyola només ho va intentar de lluny i no va crear gaires problemes a David Aroca, i en la represa els empordanesos van buscar el premi del gol amb insistència. Primer Èric Vilanova, que va topar amb el porter (55’), i després Subi, amb un xut que es va desviar (57’), van posar setge a la porta de Briones, que es va lluir poc després en un cop de cap de Romero (58’). Els figuerencs ho van intentar però van acabar resignats amb el resultat, una sensació ja coneguda aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)