3a divisió FEF

Cristian deixa el Terrassa

3a divisió. El tècnic tanca una etapa de dos cursos al capdavant de la banqueta vallesana i se’n va lamentant la impaciència d’alguns aficionats que, segons afirma, l’han arribat a insultar

Cristian García va posar punt final a la seva etapa com a tècnic del Terrassa, una decisió que va començar a considerar a principis de curs, més concretament després de caure contra l’Europa, a la jornada 7a. “Vaig veure-ho clar. Que anant tercers part de l’afició mostrés el seu malestar amb mi va marcar el camí del desenllaç final”, va dir el tècnic. Cristian va lamentar haver rebut insults d’aficionats pel carrer. “He viscut situacions desagradables i s’han dit moltes mentides sobre mi, com que cobrava dels campus. No haig d’aguantar-ho.” El tècnic va acomiadar-se acompanyat pel president, un vicepresident, membres del cos tècnic i també per la plantilla. “No és un punt final perquè això no s’acaba aquí. Han estat tres anys meravellosos amb una gran persona i professional”, va explicar Cuesta. El president va reconèixer que parlar de guanyar la lliga va posar una pressió excessiva a l’entrenador i va advertir de la situació del club: “Hi ha adversaris que ens doblen en pressupost, alguns amb subvencions, fet que entenem com una competència il·legítima.” El tècnic va fer autocrítica i va reconèixer que enguany no han assolit l’objectiu del play-off i, per sobre de tot, que va pensar més “en els resultats que en el joc”. Interpel·lat pels seus plans futurs, va anticipar que vol continuar entrenant i va dir que ja té al cap algun projecte. Cuesta va deixar clar que no era el moment de parlar del successor, si bé és conscient que haurà de refer el projecte amb un nou director esportiu i un nou entrenador.

PROTAGONISTES

He viscut situacions desagradables i s’han dit moltes mentides sobre mi. No haig d’aguantar-ho
Cristian Garcia
entrenador del terrassa
Parlar sobre guanyar la lliga va posar una pressió excessiva sobre l’entrenador
Jordi Cuesta
president del terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)