Girona

Douglas Luiz, convocat amb la selecció olímpica

Brasil sub-23. El migcampista és citat amb la ‘canarinha’, amb la qual jugarà un torneig aquest estiu com a prèvia del preolímpic que es disputarà al gener

Douglas Luiz té possibilitats de ser als Jocs Olímpics de Tòquio de l’any que ve. De moment ja ha fet el primer pas, ser convocat amb el combinat del Brasil (sub-23) que disputarà la cita si s’hi classifica. D’aquesta manera, el seleccionador André Jardine el va incloure en la llista de 22 futbolistes que jugaran aquest estiu el torneig de Toló, que tindrà lloc entre els dies 1 i 15 de juny a França. Una competició que servirà a l’entrenador brasiler per anar veient els jugadors amb la mirada posada en el preolímpic del mes de gener que ve, d’on sortiran dues seleccions classificades per a Tòquio en uns Jocs Olímpics en què el Brasil ha de defensar l’or. “Tenim un equip fort. Creiem en el potencial i experiència d’aquests jugadors per aconseguir un nivell de joc alt amb rapidesa”, va dir Jardine. Douglas Luiz, que tornarà al Manchester City quan s’acabi el curs, està citat amb la canarinha per al 27 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)