2a divisió FEF

Ningú no pren cap mal

2a divisió B. L’Olot tanca el curs desè però amb una derrota com a local contra un Sabadell que va demostrar que es jugava la permanència. Dos gols de Pol Ballesteros decanten la balança

Olot 0 Sabadell 2

OLOT:Ginard, Blázquez, Carles Mas, Aspar, Alfredo (Xumetra, 53’), Pujadas, Hèctor Simón (Marc Mas, 73’), Pep Chavarría, Eloi (Guzmán, 86’), Pedro i Marc Cosme.SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Josu, Mariano, Capó, Nico, Ángel, Adri Cuevas, Pol Ballesteros (Néstor Querol, 75’), Felipe (Pajarero, 65’) i Édgar (Domínguez, 88’).GOLS:0-1 (33’) Pol Ballesteros. 0-2 (47’) Pol Ballesteros.ÀRBITRE:Pastoriza Iglesias.T.G.:Al local Eloi Amagat (31’).T.V.:Cap.PÚBLIC:2.673 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va tancar la temporada perdent contra un Sabadell que va demostrar tenir més necessitat de punts (0-2). Dues dianes de Pol Ballesteros van permetre als arlequinats salvar la categoria fent explotar d’alegria els gairebé 1.800 espectadors vallesans que es van desplaçar a la Garrotxa. L’equip olotí va tancar la lliga en la millor posició de la seva història, desè, amb 48 punts, igualant el seu rècord.

L’Olot va entrar intens en el partit i va portar la iniciativa contra un Sabadell passiu que es va deixar controlar. En el 7, una centrada d’Alfredo gairebé l’aprofita amb el cap Hèctor Simón, sol a l’àrea petita. L’arribada garrotxina va despertar els vallesans, que van recordar que necessitaven el triomf per salvar la categoria. Liderats per Felipe Sanchón, els arlequinats van començar a generar perill a la porteria defensada per Ginard. L’exjugador del Girona ho va provar des de la frontal en dues ocasions. En el 9, Ginard va desviar a córner amb la punta dels dits i, dos minuts després, el travesser va evitar el gol rebutjant el xut de Felipe a centrada de Pol Ballesteros.

L’equip dirigit per Raúl Garrido va intentar despertar, però ho va fer tímidament –Cosme no va aprofitar una centrada d’Alfredo i va rematar fatal. El Sabadell va continuar insistint i, en el 33, va obtenir el premi, després que una errada defensiva permetés a Pol Ballesteros recuperar la pilota, encarar Ginard i superar-lo amb un toc precís.

El marcador a favor va calmar els ànims dels visitants i el ritme de joc va disminuir fins que es va arribar al descans. L’inici de la segona va acabar de decantar encara més el partit, i és que, de nou, Pol Ballesteros es va inventar una jugada enganxat a la ratlla de fons que va acabar amb la pilota a l’escaire per a sorpresa i alegria arlequinada (47’).

0-2 i molta tranquil·litat

Sabedor que no era la seva guerra, per sort, l’Olot no va cremar les naus per intentar eixugar el desavantatge i posar en un compromís el Sabadell. Marc Cosme va rematar amb el cap una centrada d’Eloi i va fer lluir Roberto (60’). L’entrada de Xumetra va donar oxigen a l’atac i Cosme, en el 85, va arribar a estavellar una esfèrica a la base del pal.

2.673 AFICIONATS, UNS 1800 D’ARLEQUINATS

La graderia del municipal va presentar un aspecte immillorable i 2.673 espectadors van emplenar l’estadi de l’Olot. D’aquests, uns 1.800 aficionats es van desplaçar de Sabadell a Olot per animar els futbolistes dirigits per Antonio Hidalgo, que necessitaven la victòria per no dependre de ningú i assegurar la permanència. Evidentment, l’afluència al municipal d’ahir va ser el millor registre de tot el curs.
Costava molt jugar el partit d’avui. Hem començat bé, amb pilota i concentrats, però ens sentíem observats i això ens ha fet fer errades
La temporada és excel·lent. Competim contra clubs potents, però hem aplicat una idea de joc clara
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Hem deixat l’ànima al camp i amb l’ajuda de tots hem aconseguit el gran objectiu fixat
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)