Girona

Cárcel: “Tinc la sensació que ho hem deixat escapar i això no m’ho perdonaré mai”

Girona. El director esportiu dels de Montilivi fa balanç del curs, assumeix responsabilitats, fa molts aclariments i també parla del futur de la plantilla

Amb el descens a segona divisió A encara ben present, el màxim responsable esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha donat explicacions del què ha passat aquesta temporada. “Crec que hi han hagut dues crisis aquesta temporada. La primera després de la derrota a casa contra l’Osca. Fem moltes reunions amb tècnics i jugadors i la resposta és clara: tothom hi creu. Es guanya al Bernabéu i ens col·loquem a 10 punts del descens a 10 jornades del descens. Ningú pensava en perdre la categoria, però la victòria que ens faltava no arribava i això va generar ansietat. La segona crisi va ser la setmana del Vila-real. Es perd també a Valladolid i em quedo sol en l’aposta per mantenir Eusebio. El partit contra el Sevilla m’acaba donant la raó, i d’on no puc estar gens content és del partit a Getafe. Al final les coses no van sortir gens bé”.

Quique Cárcel ha sigut contundent en les sensacions personals en aquest tram final de temporada: “El Girona és un fill que he criat i crec que hem fet créixer entre tots, i he sentit que se n’ha anat. Tinc la sensació que ho hem deixat escapar, i això sí que no m’ho perdonaré mai”.

I ara, què?

“Crec que aquest club té encara molt marge per créixer”, ha destacat el director esportiu del Girona, que assumeix el repte d’intentar construir de nou un projecte guanyador. “Em sento un privilegiat perquè la propietat sempre ha respectat les decisions esportives. Tinc un equip de treball que em transmet confiança i fa que se’m renovi la il·lusió per tornar-hi. La meva intenció és tornar-ho a intentar”. Cárcel ha posat l’accent en què al darrera hi ha una propietat que els hi ha fet saber que no llença la tovallola a l’hora de tornar a l’elit del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)