3a divisió FEF

Xavi Agustí, confirmat

3a divisió. El Figueres presenta Javi Salamero com a nou gerent del club i aquest anuncia la seva primera decisió: la continuïtat el curs vinent de Xavi Agustí com a tècnic del primer equip

El Figueres va fer ahir una roda de premsa per presentar Javi Salamero com a nou gerent del club per les pròximes dues temporades. L’aragonès, que va començar el present curs com a tècnic del Palamós, va estrenar-se en el seu nou càrrec a la Unió, club al qual torna després de catorze anys –va dirigir la FE Figueres la temporada 2004/05 a tercera– i va anunciar la seva primera gran decisió. Salamero va assegurar la continuïtat de Xavi Agustí com a tècnic del primer equip la temporada vinent després de signar un bon tram final que ha permès al club figuerenc d’assolir la permanència sense patiments d’última hora.

Agustí i el seu cos tècnic van arribar el 18 de febrer a la Unió amb l’equip en una crisi de resultats molt greu –amb Joan Esteva havien fet una sèrie de cinc punts dels darrers 27 en joc–, però després d’un començament igual d’irregular i amb dubtes la plantilla ha acabat amb una sola derrota en les últimes nou jornades, a més de cinc victòries i tres empats. “En Xavi Agustí ha fet una bona feina en el tram final del curs i mereix tota la confiança per entrenar el primer equip l’any vinent, no en tenim cap dubte”, va dir Javi Salamero.

El nou gerent de l’entitat serà l’enllaç entre la directiva i els diferents estaments del club i s’encarregarà dels afers econòmics, socials i esportius per respondre davant dels directius de la parcel·la corresponent: “El futbol base és molt important, hem d’aconseguir que hi hagi jugadors al primer equip formats a la nostra base”, va dir l’aragonès, que hi va fegir: “Estic en una entitat molt ben estructurada. M’agradaria aportar la meva experiència professional i tenir molt bona relació amb els clubs del voltant, entre altres coses.”

Comiat de Rafa Bonillo

Aprofitant la roda de premsa convocada per la Unió, Rafa Bonillo, que ha exercit el càrrec de director general del Figueres les darreres set temporades, va acomiadar-se de l’entitat, tot i que continuarà vinculat al club empordanès i va rebre mostres d’agraïment de tothom per la feina feta.

LES REACCIONS

En Xavi Agustí ha fet una bona feina en el tram final del curs i mereix tota la confiança per entrenar el primer equip l’any vinent
Estic en una entitat ben estructurada. M’agradaria aportar la meva experiència professional
Javi Salamero
Gerent del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)