L’Hospitalet fa curt

Promoció d’ascens a 2a divisió B. Els de la franja van capgirar el gol inicial andalús, però no van poder completar la remuntada

l’hospitalet 2 algeSires 1

L’HOSPITALET:Aliaga; Juste (Dani Fernández, 85’), Diego, Rodri (David, 63’), Eudald; Ton Ripoll, Javi Lara (Miquel Ripoll, 46’), Cristian Gómez, Canario; Christian Alfonso i Salinas.ALGESIRES:Romero; Juanjo, Borja Vicent, Pablo de Castro, José Carlos; Cerpa, Iván, Pablo Ganet (Josemi, 70’); Tote (Pipo, 62’), Antoñito i Antonio Sánchez (Karim, 83’).GOLS:0-1 (17’) Iván. 1-1 (60’) Christian Alfonso. 2-1 (74’) Canario, de penal.ÀRBITRE:López del Amo.T.G.:als locals Diego, Juste i Eudald; i als visitants Cerpa i Iván.T.V.:directa al local Eudald (94’).

L’Hospitalet jugarà un any més a tercera després de quedar eliminat de bon començament a la promoció d’ascens. Els de la franja van aconseguir capgirar un partit que se’ls va posar ben aviat en contra, però van fer curt i no va poder acabar de remuntar l’eliminatòria.

Els pitjors pronòstics per a l’Hospitalet es van complir ben aviat, quan l’Algesires va refredar el bon començament local amb un gol del capità Iván. Així, tot i el domini inicial, el gol va provocar un tomb al matx i els andalusos van gaudir dels seus millors minuts de joc, amb alguna ocasió, fins i tot, com un xut de falta de Ganet, per sentenciar l’eliminatòria. El descans, però, va provar a l’Hospi, que va fer un pas endavant i va veure reforçades les seves esperances gràcies a un golàs de Christian Alfonso. Al 74’, encara amb temps per somiar, Canario va marcar el 2-1 de penal, però la remuntada va acabar aquí perquè els visitants van aconseguir resistir en uns últims minuts en què els del Barcelonès no van aconseguir ni acostar-se a la porteria rival.