3a divisió FEF

Genís Balaguer reforça la defensa del Figueres

3a divisió. Aterra a Vilatenim després de fer un bon curs amb el Palamós

La Unió ja treballa en la confecció de la plantilla de la propera temporada i, després d’anunciar diverses renovacions com les de Bora o Tarrenchs, entre d’altres, i també confirmar les sortides de Joan Pons, Èric Torres, Álvaro o Hostench, ahir va obrir la carpeta de les incorporacions amb el primer reforç d’aquest estiu. Es tracta de Genís Balaguer, lateral de 23 anys que també pot actuar en la posició de central. El futbolista aterra a Vilatenim després de ser una de les peces més destacades del Palamós que ha entrenat durant gran part del curs el nou gerent i responsable esportiu de l’entitat figuerenca, Javi Salamero. Genís ha disputat 28 dels 34 duels de lliga amb el Palamós amb un gran protagonisme com demostren els més de 2.000 minuts que ha acumulat i els quatre gols que ha marcat.

El de Genís Balaguer podria no ser el darrer moviment entre el Palamós i el Figueres, ja que l’àrea esportiva de la Unió treballa de valent per intentar convèncer el golejador Pepu Soler perquè s’apunti al projecte dels blanc-i-blaus a tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)