Girona

Prop de mig miler de socis, a la llista d’espera

Bon ritme. El Girona anuncia que gairebé mig miler de socis han sol·licitat donar-se d’alta com a nous abonats amb dret a seient

El Girona va anunciar ahir a través de les xarxes socials que gairebé mig miler de socis ja s’han apuntat a la llista d’espera per passar a ser nous abonats de l’entitat en la que ha estat tot just la primera setmana de campanya d’abonaments per al curs 2019/20. Aquest grup de socis resta en espera de poder tenir un seient a l’estadi per a la pròxima campanya, que començarà a l’agost, i és que es tracta d’aficionats que no tenien abonament a conseqüència de l’elevada demanda amb l’equip a primera divisió –el club va haver de tancar l’aixeta de les noves altes.

Tots els socis que desitgin estar a la llista d’espera s’han d’inscriure a través de l’àrea del soci de la web del club, fins i tot els que ja hi figuraven des de la temporada passada i no van poder accedir a un seient. I és que el termini d’inscripció s’allargarà fins al 7 de juliol i l’ordre de la llista d’espera estarà marcat pel número de soci, al qual es dotarà de prioritat a l’hora d’accedir a un abonament amb dret a seient. Acabades les renovacions, el 10 de juliol, i els canvis de seient dels abonats actuals, tots aquells seients d’abonats del curs 2018/19 no renovats es posaran a disposició dels socis de la llista d’espera definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)