Girona

Tebas s’alinea amb el Valladolid

Abans que transcendís la reclamació del Girona, el president de la LFP, Javier Tebas, s’havia referit en un acte al matí al cas Oikos, en unes declaracions en què, com havia fet el seu homòleg a la Federació Espanyola de Futbol (FEF), Luis Rubiales, va posar el fre a la possibilitat de sancionar amb el descens el Valladolid.

Si Rubiales la setmana passada va expressar que “fins que no hi hagi una sentència ferma no es pot començar a parlar de sancions”, Tebas va anar un pas més enllà, va mostrar confiança en la innocència dels set jugadors del club blanc-i-violeta investigats i va carregar contra el presumpte líder de la trama, Carlos Aranda. “No he vist el sumari, les proves, sinó les coses que s’han filtrat, però també s’exageren certes declaracions i converses de certs jugadors. Però que Aranda era un peça ja ho sabíem des de feia temps. Tot el que expliquen no em sorprèn”, va indicar el dirigent de la LFP. “Són converses d’Aranda per telèfon en les quals diu: «Què t’hi jugues que hi ha set venuts?» Em sembla més una fanfarroneria d’Aranda que una dada real. La policia no ha dit que hi hagi set jugadors venuts. De fet, jo crec que no n’hi ha cap”, va continuar. “No l’he sentit, però em fa la sensació que és més una fanfarroneria d’Aranda, que segur que és força fanfarró”, va insistir Tebas.

LA POSICIÓ

Com el president de la FEF, el de LFP també va posar el fre a la possibilitat de descens del club de Pucela

LES FRASES

Que Aranda era un peça ja ho sabíem des de fa temps. Tot el que expliquen no em sorprèn
Javier Tebas
President de LALIGA
El tema dels set jugadors del Valladolid implicats em sembla més una fanfarroneria d’Aranda que una dada real
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)