Girona

Unzué, anunci imminent

El Girona posarà de manera imminent la primera pedra del projecte esportiu 2019/20. El club confia anunciar ben aviat la contractació de Juan Carlos Unzué com a relleu d’Eusebio Sacristán a la banqueta del primer equip. Unzué, que ja va ser una de les alternatives que va estudiar l’àrea esportiva per assumir el relleu de Pablo Machín l’estiu passat, serà l’encarregat de dirigir l’equip, que –si no hi ha cap gir en el cas Oikos i la petició que ha fet el club de començar una lliga de 21 equips a primera– intentarà l’ascens a la màxima categoria. El Girona tenia altres noms sobre la taula, entre els quals el de l’exentrenador de l’Osca Francisco Rodríguez, però s’ha acabat decidint per Unzué.

El navarrès, que ha vist molts partits del Girona des de la graderia –el seu fill Aitor era analista en el cos tècnic d’Eusebio–, començarà a Montilivi la seva tercera experiència com a màxim responsable tècnic, sense tenir en compte la frustrada al Racing el 2012, desvinculat abans de començar la lliga. La primera va ser fa nou anys, al Numància, amb el desè lloc final en la seva única temporada a segona A. Després de treballar al cos tècnic del Barça –tant de preparador de porters com de segon entrenador de Luis Enrique–, Unzué va dirigir la temporada 2017/18 el Celta, que va tancar la lliga com a tretzè classificat de primera. Tot i que havia firmat un contracte per dues temporades, el Celta va fer ús d’una de les clàusules escapatòries que hi havia al final de la primera i va decidir prescindir dels serveis d’Unzué.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)