2a divisió FEF

L’Olot haurà de fer un esforç

2a divisió B. El club de la Garrotxa, que ha renovat ja sis jugadors, es manté enrocat pel que fa a la continuïtat de futbolistes com Xavi Ginard, pretès per altres equips del grup tercer

L’Olot continua treballant per assegurar la continuïtat del bloc més important de la plantilla que tan bon rendiment ha aconseguit en els dos últims cursos, coincidint amb l’arribada de Raúl Garrido a la banqueta. Ja amb sis jugadors renovats –Ballesté, Blázquez, Masó, Pedro del Campo, i Barnils i Hèctor, aquests dos ja fa mesos– i amb cinc futbolistes més amb contracte en vigor –Aspar, Chavarría, Arumí, Eloi Amagat i Alfredo–, l’àrea esportiva vol posar fil a l’agulla en altres casos candents per solucionar. Un d’aquests és la renovació del porter Xavi Ginard, titular durant les últimes tres temporades i puntal a dins i fora del camp del projecte garrotxí. El d’Artà va estar a punt de fer les maletes durant el mercat d’hivern després de rebre una suculenta oferta del club de casa seva, l’Atlètic Balears, líder i finalment campió de lliga. Llavors la falta d’entesa entre els clubs –l’Olot demanava una quantitat econòmica en forma de traspàs– va frustrar qualsevol operació que beneficiés totes les parts.

Xavi Ginard sempre s’ha mostrat compromès i disposat a continuar a l’Olot i, de fet, des de fa setmanes negocia amb el club la seva continuïtat sota pals. A l’estira-i-arronsa típic de les negociacions s’hi ha afegit l’interès de dos clubs del mateix grup tercer com el Sabadell i el Nàstic, que tenen en la seva agenda el porter de 32 anys, un dels més regulars, que l’ha fet ser un dels millors de la categoria.

Les bones actuacions i segurament l’interès d’altres equips obligarà l’Olot a fer un esforç si vol retenir Ginard, un dels futbolistes en els quals s’estan centrant els esforços per tal de garantir-ne la continuïtat.

Altres fronts oberts

A més del d’Artà, hi ha jugadors com Carles Mas –34 partits, 3.007 minuts i dos gols–, Iván Guzmán –33 partits, 2.359 minuts i dues dianes– o Marc Mas –38 partits, 3.013 minuts i set gols–, a més de Jose Martínez, un dels capitans –13 partits, 921 minuts–, que en principi haurien de firmar la seva renovació, o aquesta és la intenció de l’entitat garrotxina. Futbolistes com Carles Mas o Iván Guzmán també podrien haver cridat l’atenció d’algun altre club, fet que també obligaria els olotins a fer un esforç. I és que, amb un pressupost modest i una directiva que mira molt per l’economia, tots els diners que vagin destinats a les millores en les renovacions dels futbolistes es restaran als possibles fitxatges que s’hauran de fer per augmentar la competitivitat i la qualitat del bloc, una de les demandes de Raúl Garrido.

Sergi Raset, el director esportiu de l’Olot, té feina immediata per lligar renovacions, però també en podria tenir per si s’escapa algun dels jugadors amb contracte. La joventut i el bon fer en els partits que han disputat ja al bronze de Pep Chavarría, Lluís Aspar o Alfredo Gutiérrez han aixecat també interès d’altres clubs, que sembla, però, que no volen pagar traspàs per ells.

EL PREU DE L’ESFORÇ

Tots els diners de més que es gastin per renovar es restaran per als possibles fitxatges

GINARD AGRADA

Equips com el Sabadell o el Nàstic s’han interessat pel porter d’Artà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)