3a divisió FEF

Toni Cunill i Vilanova, els primers confirmats

Convençuts. El Peralada anuncia els dos primers fitxatges per al curs vinent, companys al Figueres les temporades 2014/15 i 2015/16

El Peralada es manté ferm en la idea de sortir a competir a tercera i ahir va anunciar els seus dos primers fitxatges. El central Toni Cunill i el mitjapunta Èric Vilanova són les dues primeres peces de l’engranatge que han de muntar durant els propers dies el director esportiu, Nitus Santos, i el tècnic, Albert Carbó. De moment, els dos primers confirmats de cara al curs 2019/20 són dos futbolistes amb bagatge a tercera que aportaran qualitat tècnica en dues línies importants.

Toni Cunill, de 29 anys, ha encadenat nou temporades en la categoria amb equips com el Manlleu, l’Espanyol B, la Pobla de Mafumet, el Palamós, el Figueres –durant quatre cursos– i la campanya passada el Llagostera, equip amb el qual va aconseguir l’ascens a segona B. El de Torelló va tenir un paper secundari amb els llagosterencs, i és que va jugar vint partits però va acumular només 1.006 minuts de joc –va fer dues dianes.

Pel que fa a Èric Vilanova, de 23 anys, la temporada passada va jugar a la Unió, equip en què era un dels capitans i tenia un paper principal –35 partits disputats, 2.882 minuts i quatre gols–. El mitjapunta format a l’Olot, tot i la seva joventut, ha acumulat experiències amb el mateix Olot a tercera i segona B, amb el Figueres en dues etapes diferents i amb la Pobla de Mafumet la temporada 2017/18.

Cunill i Vilanova es retrobaran al Peralada després de compartir vestidor a la Unió els cursos 2014/15 i 2015/16 i, segurament, tornaran a coincidir amb més companys del club figuerenc. Canal podria ser el següent, a més de Sergi Romero i Ritxi Mercader, que estarien a prop d’acceptar l’oferta xampanyera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)