3a divisió FEF

Ritxi i Sergi Romero també fan el pas cap a Peralada

3a divisió. Els exjugadors del Figueres acompanyen Èric Vilanova i afegeixen més experiència a la plantilla que dirigirà Albert Carbó

Des del trencament de la vinculació entre el Figueres i els seus quatre capitans –Sergi Romero, Canal, Ritxi Mercader i Èric Vilanova–, a mitjans de la setmana passada, tot indicava que el club més ben situat per aconseguir els serveis d’aquests futbolistes per proximitat i projecte era el Peralada. El primer a pujar uns quilòmetres al nord i canviar el blau-i-blanc pel verd-i-blanc va ser Vilanova, i ahir el conjunt xampanyer va confirmar l’arribada de Sergi Romero i Ritxi Mercader.

En el cas de Sergi Romero, la incorporació a Peralada es tracta d’un retorn a un club que coneix bé. El central ja va militar al club alt-empordanès la temporada 2014/15, en què va ser dels més destacats de l’equip a tercera divisió. Amb quatre temporades consecutives en aquesta categoria vestint la samarreta del Figueres, Sergi Romero ha crescut com a futbolista. Aquesta experiència serà la que intentarà aportar al Peralada, on es retrobarà amb vells coneguts com per exemple Toni Cunill, amb qui va jugar a Vilatenim. En aquesta última temporada, el defensa de 29 anys ha disputat 38 partits i ha acumulat 4.413 minuts.

Desequilibri assegurat

El segon fitxatge que va anunciar ahir el club xampanyer va ser el de Ritxi Mercader. L’hàbil futbolista palamosí encadena un grapat de temporades sent dels noms més destacats de la categoria en l’apartat ofensiu. A Palamós, on va jugar quatre temporades en aquesta categoria, va ser una peça clau de l’atac, i a Vilatenim, on ha encadenat les últimes cinc, també ha aconseguit fer anar de bòlit les defenses i ser un nom clau en l’engranatge del mig camp cap endavant. En l’última temporada com a figuerenc, Ritxi Mercader ha disputat 37 partits dels 42 que ha tingut la lliga d’enguany, ha acumulat 3.222 minuts i ha transformat cinc gols.

Amb els dos fitxatges de Sergi Romero i Ritxi Mercader, el Peralada ja ha anunciat quatre incorporacions. Els primers a arribar al club van ser Toni Cunill i Èric Vilanova, i en les pròximes hores s’hauria de confirmar l’aterratge del defensa Albert Canal, el quart membre sortit de Vilatenim que canviaria la capital de l’Alt Empordà per la població peradalenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)