2a divisió FEF

Pep Caballé, un desig de l’Olot que s’escapa

2a divisió B. El mig va fer ahir una roda de premsa per acomiadar-se del Cornella, el club de tota la vida, i podria fitxar per l’Ibiza-Eivissa

Pep Caballé es va acomiadar ahir del Cornellà, el club que l’ha vist créixer com a persona i com a futbolista. El balear criat a Ripoll ha militat en el primer equip de l’entitat del Baix Llobregat les darreres onze temporades de manera interrompuda, però aquest estiu ha decidit canviar d’aires i encetar una nova aventura. El futbolista i l’Olot fa diversos anys que es busquen mútuament per tal d’iniciar una relació i aquest mes de juny, una vegada el Cornellà va ser eliminat a mans de la Ponferradina al play-off d’ascens a segona A, va començar un nou capítol.

Quan semblava que el club garrotxí sí podria lligar la contractació del polivalent jugador, l’Ibiza-Eivissa, que segurament jugarà enguany al grup 3 amb l’Olot, ha millorat les condicions contractuals al futbolista. El projecte eivissenc, molt ambiciós en les darreres campanyes, l’atractiu de l’entorn i el bon contracte ofert a Pep Caballé ha descavalcat als garrotxins d’una equació que fa uns dies semblava que convertiria el ripollès en la primera incorporació de l’Olot 2019/20.

Pep Caballé, l’etern pretendent de l’Olot compta amb una amplia experiència a segona B (145 partits entre la lliga i el play-off d’ascens– i pot jugar en qualsevol posició del mig del camp.

Més renovacions a prop

Amb Caballé rumb a Eivissa, l’Olot continua treballant per garantir la continuïtat de més jugadors de l’actual plantilla. De fet, amb la baixa confirmada de Marc Cosme, els únics futbolistes que han de resoldre el seu futur de manera immediata són Xavi Ginard, Jose Martínez, dos dels capitans de l’equip, Carles Mas, Iván Guzmán, Oriol Pujadas, Jordi Xumetra i Marc Mas. Del grup de jugadors amb proposta per renovar per part del club que encara s’estarien pensant la resposta definitiva hi ha Xavi Ginard i Iván Guzmán, pretesos per altres entitats de la categoria. La resta, inclosos Jose, Carles Mas, Xumetra i el pitxitxi Marc Mas podrien haver donat l’OK per sumar una nova campanya com a garrotxins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)