Girona

El primer pas, a la porteria

Tret de sortida. Juan Carlos Martín (Lugo) és la primera aposta de l’àrea esportiva del Girona, que té molt madura la seva incorporació. El porter arribarà lliure a Montilivi

El porter del Lugo Juan Carlos Martín és la primera aposta de l’àrea esportiva del Girona per reforçar la plantilla que ha d’intentar tornar a primera divisió. Juan Carlos, que al gener farà 31 anys, acaba contracte amb el Lugo, després de dues temporades amb plena continuïtat, i arribarà lliure a Montilivi. El futbolista nascut a Guadalajara era ahir a Girona per encarrilar la seva incorporació al conjunt blanc-i-vermell, que no s’hauria de demorar.

Format al Rayo Vallecano, Juan Carlos ha arribat a jugar a primera divisió, tant en el conjunt madrileny com en el Còrdova, amb el qual va jugar 32 partits i va coincidir amb Borja García. Juan Carlos ha adquirit més experiència i maduresa a la categoria de plata, amb 139 partits repartits entre el Rayo, l’Hèrcules, el Còrdova, l’Elx i el Lugo. Al conjunt gallec, hi ha tingut un rendiment destacat les dues últimes temporades. La primera, va ser una de les claus del bon paper de l’equip dirigit per Francisco. I aquesta última, sortint al rescat de l’equip –va patir fins al final per assegurar la permanència–, amb actuacions de mèrit. Destaca per l’agilitat i per l’un contra un, i no té mal joc amb els peus, sobretot en el desplaçament llarg. El gener del 2018, un golàs des del seu propi camp contra l’Sporting va fer la volta a mig món.

Després del bon paper a Lugo en aquestes dues últimes temporades, i acabant contracte el 30 de juny, Juan Carlos ja va manifestar al club gallec la voluntat de canviar d’aires i mirar de fer un salt professional, amb 31 anys. I el Girona encaixa de ple en les aspiracions del porter de Guadalajara.

Tres millor que dos

Juan Carlos reforçarà una posició que havia perdut una peça –Gorka Iraizoz, que acabava contracte el 30 de juny– i que té l’amenaça ferma de perdre l’altra, perquè la voluntat de Yassine Bounou és marxar traspassat i evitar tornar a competir a segona A. Pendent de fer oficial l’arribada de Juan Carlos, el Girona té en nòmina José Aurelio Suárez, que fins ara ha fet les funcions de tercer porter i ha jugat a segona B amb el Peralada. Ara, tenint el filial molt més avall, a primera catalana, el Girona s’haurà de plantejar molt seriosament la conveniència de tenir tres porters fixos a la primera plantilla.

A PROP

Juan Carlos era ahir a Girona per encarrilar la seva incorporació al club de Montilivi

EN LA MADURESA

Amb 31 anys, ha adquirit molta experiència a segona A i també en té a primera

INDISCUTIBLE

Acaba contracte al Lugo, amb el qual ha completat dues bones temporades

LES COMBINACIONS

Amb el filial tan avall, pren força la conveniència de tenir tres porters al primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)