Girona

Jairo torna a Girona després de la cessió al Cadis

Reforç. L’extrem, que va arribar de l’Extremadura l’estiu passat, ha disputat 31 partits i ha marcat 3 gols a 2a A amb el conjunt andalús

El Girona ha fet oficial el retorn de Jairo Izquierdo a Montilivi després de jugar al Cadis aquesta temporada com a cedit. L’extrem de Santa Cruz de Tenerife, de 25 anys, es convertirà així en el primer reforç per Juan Carlos Unzué de cara a la temporada que ve. En aquest curs al Cadis Jairo, que va fitxar pel Girona la temporada passada procedent de l’Extremadura –amb qui havia ascendit de 2a B–, ha jugat 31 partits a la categoria aquest curs, marcant un total de 3 gols. De fet, després d’un inici amb poc protagonisme –venia d’una lesió–, l’extrem esquerrà ha estat un jugador important del Cadis en l’intent de classificar-se per la promoció d’ascens. Abans d’aquesta aventura a Andalusia, Jairo ja havia jugat a 2a divisió A amb el Tenerife.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)