2a divisió FEF

Crespo continuarà sent protagonista

2a divisió B. Clau en l’eliminatòria d’ascens, Crespo allarga el vincle amb el Llagostera una temporada més

La setmana està sent intensa als despatxos del Llagostera i en els dos últims dies l’àrea esportiva ha confirmat la renovació de dues peces importants. Si dimarts era Pol Gómez qui renovava el seu lligam amb l’equip, ahir l’acord es va materialitzar amb David Crespo, que continuarà una temporada més vestint la samarreta blau-i-vermella.

Jove i polivalent

Amb 23 anys, David Crespo va escollir l’estiu passat el Llagostera per viure la seva primera experiència lluny de la seva Mallorca natal. El de Palma va arribar amb la incògnita de com seria l’adaptació, i la realitat ha demostrat que ha encaixat a la perfecció en els plans llagosterencs, i a més ho ha fet amb un clar protagonisme ascendent. Al final, 35 partits, 2.450 minuts acumulats i quatre gols marcats. Cal destacar que, després de la intermitència inicial, Crespo ha participat de manera ininterrompuda en els últims 17 partits de la temporada. Una de les claus de la seva aportació ha estat la polivalència, ja que ha actuat tant al lateral dret com en posicions més avançades, principalment l’extrem dret. Va ser en aquesta posició que va brillar durant la fase d’ascens, i gràcies a un gol en l’anada i un altre en la tornada es va convertir sense cap mena de dubte en el nom propi de l’eliminatòria contra el Portugalete.

Amb la renovació, el Llagostera s’assegura un perfil interessant i Crespo fa un pas endavant en la seva carrera, ja que s’estrenarà en la categoria de bronze del futbol estatal.

El full de ruta

El club del Gironès encara no ha confirmat cap fitxatge, però la voluntat és tancar un mínim de cinc incorporacions: dos centrals –un d’experimentat i un de jove–, un creador de joc, un punta i un futbolista de banda. Aquesta setmana, els responsables esportius estan centrats en les renovacions. Una de les peces que interessa que continuïn en la plantilla és Aimar, tota una institució al club llagosterenc, on ja suma un total de vuit temporades.

LA XIFRA

TENEN CONTRACTE
Marcos, Bigas, Maynau, Lucas Viale, Pitu, Eric Jiménez, Moussa, Gil Muntadas, Sascha, Yeray Pol Gómez i David Crespo
ACABEN VINCULACIÓ
Amantini, Aimar, Marc Medina
BAIXES CONFIRMADES
Maik Molist, Dani Pérez i Toni Cunill
2
renovacions
ha tancat el Llagostera aquesta setmana: Pol Gómez reforça el mig del camp i Crespo, la banda dreta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)