2a divisió FEF

El pitxitxi, lligat

2a divisió B. L’Olot fa oficial la renovació de Marc Mas, el màxim golejador de l’equip amb set dianes, les mateixes que Hèctor Simón

Marc Mas i l’Olot continuaran junts després d’arribar a un acord per renovar el seu vincle dues temporades més. D’aquesta manera, el davanter de Sils encadenarà la quarta campanya com a jugador olotí amb l’objectiu de continuar engreixant els registres golejadors. Marc Mas va ser un dels fitxatges estel·lars de l’Olot la temporada 2016/17 a tercera i l’atacant va respondre a la perfecció fent trenta gols en el grup cinquè i el decisiu en la tornada de l’eliminatòria de campions contra l’Sporting B.

A segona B, el club ha mantingut la confiança en el gironí, que en la campanya 2017/18 va fer deu dianes –no es va perdre cap partit (38) i va acumular 3.185 minuts de joc– i en el present curs s’ha enfilat fins als set gols compartint l’etiqueta de màxim golejador de l’equip amb Hèctor Simón. Marc Mas, per segona temporada consecutiva no s’ha perdut cap partit de lliga, una ratxa de molt mèrit, i ha acumulat 3.013 minuts.

L’atacant, doncs, ha tingut un paper destacat en l’entramat ofensiu de l’Olot en els darrers tres anys. A tercera va demostrar tenir molt d’encert amb una trentena de gols, però en les dues últimes campanyes a segona B també ha estat protagonista. En la primera meitat del curs dirigit per Raúl Garrido, el silenc va actuar també en la mitjapunta associant-se amb el referent, llavors Marc Cosme, però enguany ha tornat a ocupar la posició de davanter centre, més a prop de l’àrea rival.

ELS NÚMEROS

17
gols
en les dues últimes temporades a segona B ha fet Marc Mas amb la samarreta de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)