2a divisió FEF

El Llagostera confirma Lledó

2a divisió B. L’equip llagosterenc encadena la tercera incorporació i anuncia l’arribada d’Adri Lledó (Horta)

Per tercer dia consecutiu, el Llagostera va anunciar un nou fitxatge per la plantilla que competirà de nou a segona B la temporada 2019/20. Ahir va ser el torn d’Adri Lledó (1997), un mitjapunta tècnic i amb talent i criteri a l’hora de construir joc ofensiu. El futbolista ha fet un curs fantàstic a l’Horta, equip en el qual ha jugat els dos últims anys, i és que els barcelonins van acabar la lliga al grup cinquè de tercera en tercera posició, fet que els va permetre jugar per primera vegada un play-off d’ascens a segona B –van caure eliminats en la primera eliminatòria contra el Moralo.

Adri Lledó es va formar a la Damm, equip del qual va sortir quan va acabar la seva etapa de juvenil a la divisió d’honor. En el seu primer any com a amateur, el mitjapunta va fitxar pel filial del Sabadell amb l’aspiració de fer el salt al primer equip de segona B. Sense aquest premi, tot i ser un fix a tercera –32 partits, 2790 minuts–, el futbolista va fitxar per l’Horta, club en què, sota el guiatge del tècnic Nacho Castro, ha continuat consolidant-se en la categoria fins a convertir-se en un jugador amb molta personalitat, competitivitat i qualitat tècnica.

La trajectòria de Lledó en el club barceloní ha estat impecable. El mitjapunta va disputar 33 partits el primer dels dos cursos –2.845 minuts i tres dianes– i 36 comptant lliga i play-off d’ascens a segona B aquesta campanya –3.095 minuts i un gol.

Un efectiu més al mig

Amb l’arribada d’Adri Lledó i de David García (l’Hospitalet), el Llagostera ha injectat possibilitats en les posicions del mig del camp. Si bé Yeray i Gil Muntadas ja ocupen aquesta demarcació, les lesions de llarga durada de Pitu Comadevall i Maymí deixaven obertes les portes a les cares noves. Precisament amb aquests dos darrers fitxatges –Nahuel juga per la banda–, l’equip dirigit per Oriol Alsina comença a perfilar una zona molt important per a qualsevol bloc. En tot cas, els llagosterencs encara tenen feina per fer en el capítol de noves incorporacions abans no comenci la pretemporada, el 15 de juliol, i la competició, el 24 i el 25 d’agost.

LA FITXA

ADRIán LLEDÓ Iglesias
Barcelona 03-03-1997 (22 anys) Mitjapunta Alçada:1,70 m
TRAJECTÒRIA
14/15
Damm (Div. d’honor) 28 p. (4 g.)
15/16
Damm (Div. d’honor) 29 p. (2 g.)
16/17
Sabadell B (3a) 32 p.
17/18
Horta (3a) 33 p. (3 g.)
18/19
Horta (3a) 34 p. (1 g.)
18/19
Llagostera (2a B) ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)