2a divisió FEF

Joel Arimany, el primer d’aterrar a la Garrotxa

2a divisió B. El davanter es converteix en la primera cara nova de l’Olot. Amb només 21 anys, disposa d’experiència en la categoria (40 partits 9 gols)

L’Olot va anunciar ahir l’arribada de Joel Arimany, el primer nou jugador que s’integrarà al projecte garrotxí de cara a la temporada 2019/20. El davanter, de 21 anys, firma lliure per un any després de rescindir amb el filial del Màlaga (grup 4 de 2a divisió B), equip amb el qual ha baixat a tercera, i ocuparà la vacant deixada a la davantera per l’única baixa oficial a hores d’ara, la de Marc Cosme. El gironí afegirà pólvora a l’atac, competència i un perfil de futbolista diferent a la resta dels disponibles, i és que Arimany té un físic potent, fa 1,90 i se sacrifica per l’equip pel que fa a la pressió i altres facetes defensives.

Joel Arimany es va formar a les categories inferiors del Girona. En el transcurs d’un bon any a la divisió d’honor, Pablo Machín, llavors el tècnic del primer equip blanc-i-vermell, el va fer debutar a segona A en un matx contra el Saragossa i es va convertir en el debutant més jove del conjunt de Montilivi –disset anys i quatre mesos–. El Girona va renovar el futbolista per cedir-lo al Màlaga, club en el qual va acabar la seva etapa com a juvenil i, fins i tot, va disputar algun partit amb el filial, a tercera, just abans que els gironins el recuperessin de nou per fer-lo debutar a segona B amb el Peralada.

Bon any a l’Alt Empordà

En el seu primer curs a la categoria de bronze, el de Quart va aconseguir bons números tot i la irregularitat pel que fa a les oportunitats. Arimany va disputar 25 partits amb els xampanyers, només en va completar nou (1.573 minuts en total), però va fer set dianes, cinc d’aquestes en la primera volta del campionat.

El fet d’anar de més a menys va fer que el Girona no el retingués i acceptés la petició del futbolista de tornar al Màlaga, en aquest cas al filial, també a segona B, però en el conjunt andalús l’atacant no ha tingut la participació desitjada –quinze partits i dues dianes en 667 minuts de joc.

L’espigat davanter arriba a la Garrotxa amb l’objectiu de rellançar la seva carrera i demostrar la seva vàlua i olfacte de gol a segona B. El perfil rematador i dominant del joc aeri segur que li farà guanyar-se oportunitats al terreny de joc per competir minuts a Marc Mas.

BUSCANT MINUTS

L’últim curs en el filial del Màlaga no ha estat bo i el de Quart lluitarà per rellançar-se

DE MÉS A MENYS

Arimany va fer set dianes amb el Peralada, cinc de les quals en la 1a volta de la lliga

LA FITXA

JOEL ARIMANY Sala
Quart 28-05-1998 (21 anys) Davanter Alçada: 1,90 m Pes: 83 kg
TRAJECTÒRIA
15/16
Girona (Div. d’honor)
15/16
Girona (2a A) 1 p.
16/17
Màlaga (Div. d’honor)
16/17
Màlaga (3a)
17/18
Peralada (2a B) 25 p. (7 g.)
18/19
Atl. Malagueño (2a B) 15 p. (2 g.)
18/19
Olot (2a B) ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)