3a divisió FEF

Un camí ben marcat

2a divisió B. El salt d’Àlex Cobos del filial al primer equip del Llagostera s’afegeix als que al seu dia van fer altres jugadors com Pol Gómez, Maynau o Maymí. El segon equip dona fruits

L’ascens del Llagostera a segona divisió B de la temporada 2010/11 també va suposar un punt d’inflexió en el paper del filial llagosterenc dins de l’entitat del Gironès. En paral·lel al salt cap a la tercera categoria del futbol estatal, el segon equip blau-i-vermell va aconseguir el títol de l’antiga tercera regional i va fer el salt cap a la nova tercera catalana. Amb aquell pas endavant, el Llagostera B es va convertir en una plataforma per foguejar els juvenils que sortien d’un futbol de base cada cop més sòlid i per apostar per futbolistes joves. El primer gran nom que va passar pel segon equip llagosterenc i que va acabar sent aprofitat per Oriol Alsina a segona divisió B va ser Nuha Marong, i l’últim que intentarà seguir el camí marcat de pujada des del filial cap al primer equip és Àlex Cobos. El migcampista ha estat un dels més destacats en la temporada del Llagostera B a primera catalana, i ara intentarà consolidar-se en el graó més elevat del club.

Els casos d’èxit

En la plantilla actual del Llagostera hi ha tres casos que després d’incorporar-se al club per competir amb el filial han esdevingut peces importants en el primer equip. Pol Gómez és el cas més evident, ja que el seu creixement l’ha portat des del segon equip –hi va aterrar el curs 2016/17– a ser un dels homes més utilitzats en la campanya de l’ascens a segona divisió B. Maynau també va destacar al filial blau-i-vermell una temporada (2015/16) i ara ja és un nom del tot consolidat en la primera plantilla. Maymí seguia el mateix camí que els seus companys però una lesió n’ha frenat la progressió.

EN L’ACTUALITAT

3
futbolistes
de l’actual primer equip van passar abans pel filial, tal com ha fet Àlex Cobos

UNA EINA MÉS

Consolidat en la primera catalana, el filial és una bona plataforma per foguejar joves
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)