2a divisió FEF

Més joventut i ambició

2a divisió B. El Llagostera incorpora el porter de 21 anys Carles Santaló, procedent de l’Horta, i avui anunciarà el fitxatge del punta Anselm Pasquina

El Llagostera ja té la porteria ben coberta després de tancar ahir el fitxatge del porter sub-23 Carles Santaló, que amb només 21 anys viurà la seva primera experiència en la categoria de bronze. El jove porter barceloní haurà de treballar de valent per guanyar-se els minuts a segona B, i és que competirà per un lloc a la porteria amb Marcos, que ha jugat més de tres-cents partits en la categoria i serà la tercera temporada que juga al club llagosterenc. Amb el seu fitxatge, el Llagostera s’assegura dos porters de garanties, i és que Santaló arriba després de brillar la temporada passada a l’Horta, on va jugar 25 partits i va ser una peça clau perquè els de Nacho Castro acabessin jugant la promoció d’ascens a segona B. De fet, només va encaixar 16 gols, però va tenir la desgràcia de lesionar-se abans d’un partit contra el Sant Andreu i es va perdre el tram final de temporada i la promoció d’ascens.

Abans de fer el salt de qualitat aquesta última temporada a l’Horta, Santaló va jugar les dues primeres temporades de l’etapa sènior amb el Granollers, també a tercera divisió. Al conjunt vallesà el jove porter no va tenir gaire continuïtat. En el primer curs només va jugar set partits (13 gols encaixats), mentre que en el segon va guanyar més protagonisme i en va acabar jugant 15 (23 gols encaixats). Abans de fer el salt a amateur, Santaló es va formar a les categories inferiors del Badalona, va passar pel juvenil de l’Espanyol i va acabar l’etapa de formació al Girona, on va començar molt bé la temporada al juvenil de divisió d’honor però va acabar perdent protagonisme i, segons va confessar ell mateix, va estar a punt de deixar el futbol.

Amb aquesta incorporació el Llagostera confirma encara més la tendència de fitxar jugadors joves amb projecció que han fet un bon curs a tercera divisió, i és que Santaló és el tercer fitxatge que arriba procedent de l’Horta, després de les incorporacions d’Adri Lledó i Nahuel. Els altres dos fitxatges, Kuku i David Garcia, també han arribat de tercera després de jugar al Sant Andreu i l’Hospitalet, respectivament.

Més enllà dels seus mèrits sobre el camp, Carles Santaló és conegut per la seva vessant de youtuber com a jugador professional del FIFA i té més d’un milió de seguidors a les xarxes socials, fet que el converteix en un dels jugadors més mediàtics del futbol semiprofessional a tot l’Estat.

Avui, un davanter

Tot i que estava previst que el seu fitxatge s’acabés de concretar ahir mateix, un retard en rebre la baixa federativa del seu anterior club va provocar que el Llagostera no pogués fer oficial la incorporació del jove davanter Anselm Pasquina. El punta igualadí, de 22 anys, també ocuparà plaça de sub-23 i debutarà a segona B després d’haver jugat el curs passat al Llanes asturià i a l’Hospitalet, on va acabar la temporada després d’arribar-hi a finals d’any. Amb el conjunt riberenc Anselm Pasquina va jugar 12 partits, en què només va poder marcar un gol.

Carles Santaló
Barcelona 31-10-1997 (21 anys) Posició: porter Alçada: 1,84 m
Etapa de formació
Badalona, Espanyol i Girona
Etapa de sènior
16/17
Granollers (3a divisió) 7 p. 13 g.e.
17/18
Granollers (3a divisió) 15 p. 23 g.e.
18/19
Horta (3a divisió) 25 p. 16 g.e.
19/20
Llagostera (2a divisió B) ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)