2a divisió FEF

Natalio, al servei de l’equip

2a divisió B. L’Olot presenta el seu nou davanter, que promet treball, sacrifici i gols per ajudar l’equip a fer un altre pas endavant. El valencià, entusiasmat, lloa la idea de joc del club garrotxí

L’Olot va presentar davant els mitjans de comunicació a la seva flamant incorporació, Natalio Lorenzo. El davanter valencià arriba a la Garrotxa amb l’objectiu i l’obligació de fer gols i ajudar al seu nou equip, que veurà en breu com el seu davanter titular, Marc Mas, fa les maletes i inicia una nova aventura amb el Sundsvall, de la màxima categoria del futbol de Suècia.

Natalio, amb una amplia trajectòria a segona A i experiència a primera, va argumentar per què ha escollit l’Olot per continuar la seva carrera, a prop de fer 35 anys: “Em va cridar l’atenció la insistència de l’entrenador, del qual tinc bones referències. He patit l’Olot com a rival, és un equip que es diverteix i juga des del darrere, un estil atractiu i vistós”, comentava el nou davanter del conjunt de la Garrotxa, que hi afegia: “L’Olot em va convèncer pel tema esportiu, hi ha un bloc molt bo que juga molt bé a futbol. No vinc aquí a passejar-me, vinc a donar-ho tot i a fer coses boniques.”

Amb l’etiqueta de ser un jugador veterà i amb una experiència contrastada, Natalio no té por d’agafar galons en aquesta nova etapa olotina: “Soc un futbolista que es cuida molt i visc les 24 hores del dia pel futbol. Em motiva aquest nou projecte i ja conec alguns jugadors d’enfrontar-me a ells. Vull fer una bona pretemporada i posar-me bé físicament. Espero estar encertat de cara a gol i aportar el meu granet de sorra a l’equip”, comentava la tercera nova cara de l’Olot per al nou curs, juntament amb Joel Arimany i Albert Vivancos.

El de Canals compta, evidentment, amb el suport del màxim responsable de l’àrea esportiva del club, Sergi Raset, l’encarregat de confeccionar i polir la plantilla dirigida per Raúl Garrido: “Tinc molt bones referències de Natalio com a company i com a professional. Té ganes de reivindicar-se i seguir fent gols. És llest, murri i el seu olfacte ens donarà alegries”, analitzava Raset durant la presentació de l’exjugador del Badalona, entre altres equips.

EL PROTAGONISTA

Soc un futbolista que es cuida molt i visc les 24 hores del dia pel futbol. Em motiva el projecte
Natalio Lorenzo
davanter de l’Olot
Em va cridar l’atenció la insistència del tècnic. He patit l’Olot com a rival, és un equip que es diverteix i té un estil atractiu i vistós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)