2a divisió FEF

Segona prova, contra l’Al-Sadd de Xavi

Amistós. Els olotins reben al municipal (19.30 h) l’equip qatarià dirigit pel millor jugador català de la història, Xavi Hernández

L’Olot s’estrena avui al municipal davant la seva afició en el partit de pretemporada contra l’Al-Sadd de Qatar, l’equip dirigit per Xavi Hernández, el futbolista català més important de la història (19.30 h). El conjunt de la Garrotxa ja va guanyar dissabte en el seu primer matx amistós contra un altre conjunt qatarià com l’Al-Arabi (1-0), un partit a porta tancada al Golf Peralada. Amb un rival més atractiu que gràcies a l’exjugador del Barça aixeca més expectació, els olotins jugaran un nou test, ara a casa: “Tornar a l’estadi sempre és bonic, ja que és l’inici de tot. Ens enfrontem a l’equip de Xavi, un personatge important en el futbol, i és il·lusionador jugar el matx. Volem demostrar que hem tornat, que som els mateixos i volem fer-ho bé”, declarava Raúl Garrido, el tècnic de l’Olot.

Des de l’Al-Sadd, el seu capità, Gabi Fernández, excapità de l’Atlético, en la prèvia comentava: “Ja hem fet una setmana de pretemporada i anem acumulant càrrega física. El partit és important per a nosaltres, ja que d’aquí a dues setmanes hem d’estar a punt per competir i ens ho prendrem al més seriosament possible. Segur que es veurà un gran espectacle.”

LA PRÈVIA

És un partit molt il·lusionador. Tornar a l’estadi sempre és bonic, ja que és l’inici de tot
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Per a nosaltres és important, ja que d’aquí a dues setmanes hem d’estar a punt per competir
Gabi Fernández
capità del al-sadd
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)