2a divisió FEF

El sinònim de la versatilitat

2a divisió B. L’Olot fitxa el figuerenc Kilian Grant, que ja va militar en el club en la segona meitat del curs 2013/14. Davanter en els seus inicis, l’ex de l’UCAM pot jugar al carril o en posicions d’atac

L’Olot va fitxar i presentar ahir mateix el seu nou fitxatge, Kilian Grant. L’atacant de Figueres, que ja va defensar l’escut del club garrotxí durant la segona meitat del curs 2013/14 en qualitat de cedit per l’Espanyol B, firma per aquesta campanya i una altra més d’opcional. Tot i que la seva posició natural sempre ha estat la de davanter o extrem, la direcció esportiva olotina veu en l’empordanès una opció molt factible per al carril dret, segurament la demarcació d’on partirà d’entrada, amb una eventualitat en una posició més ofensiva gràcies a la seva versatilitat.

Kilian Grant torna a casa després d’un pas per l’Aragó, on va jugar en el filial del Saragossa i el de l’Osca –va arribar a disputar diversos partits a segona A amb els respectius primers equips fins que una lesió greu al lligament encreuat anterior li va aturar la progressió–, i el curs passat va oferir un bon rendiment a l’UCAM Múrcia, en el grup quart: “Estic content, soc on volia ser, i aquí em sento feliç i valorat. Agraeixo les ganes que hi ha posat el club, és la millor decisió que podia prendre; tot i que ha estat un estiu llarg, el final és feliç”, deia Grant durant la seva presentació al municipal.

“Soc més ofensiu que defensiu però intentaré adaptar-me al que em demani el tècnic. Conec molts jugadors del vestidor, tots són de la zona, i això ha estat un punt a favor”, afegia l’empordanès, ja al servei de Raúl Garrido: “Des del primer moment volia venir aquí, i la trucada de l’entrenador hi va ajudar molt. Quan vaig jugar aquí era molt més jove, ara soc més madur.”

El director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, va valorar també el fitxatge de Kilian Grant: “Necessitàvem aquest perfil de jugador ofensiu que es pot adaptar al carril i en qualsevol posició d’atac”, analitzava Raset, ara amb la mira posada en el fitxatge d’un davanter de referència, la peça clau i definitiva.

Estic content, soc on volia ser, i aquí em sento feliç i valorat. Agraeixo la confiança del club
Kilian Grant
carriler de l’olot
Soc més ofensiu que defensiu però intentaré adaptar-me al que em demani el tècnic. Conec molts jugadors, i això és un punt a favor
Kilian Grant Carvalheira
Figueres 18-05-1994 (25 anys) Posició: Davanter i carriler Alçada: 1,80 m Pes: 75
Etapa de formació
Salle, FE Figueres i Espanyol
Etapa de sènior
12/13
Espanyol B (2a B) 13 p. 1 g.
13/14
Espanyol B (2a B) 11 p. 0 g.
13/14
Olot (2a B) 13 p 0 g.
14/15
Dep. Aragó (2a divisió B) 30 p. 7 g.
15/16
Saragossa (2a A) 1 p. 0 g.
15/16
Dep. Aragó (3a) 32 p. 18 g.
16/17
Osca (2a A) 6 p. 0 g.
16/17
Almúdevar (3a)
17/18
Osca (2a A) 5 p. 0 g.
17/18
Almúdevar (3a)
18/19
UCAM Múrcia (2a B) 31 p.5 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)