Girona

Un precedent a Riudarenes el 2017

El Girona i el Montpeller ja van disputar un enfrontament fa poc més d’un any i mig al municipal de Riudarenes. Llavors el matx es va jugar aprofitant una de les aturades que afectaven la primera divisió a causa de les dates FIFA en les quals les seleccions aprofitaven per jugar partits amistosos o de classificació per a alguna competició estival. El matx entre gironins i francesos es va disputar a porta tancada el 6 d’octubre del 2017 i el resultat va ser favorable al conjunt llavors dirigit per Pablo Machín (3-2).

Com és habitual en aquests partits, el de Gómara va alinear un equip mesclant els menys habituals en la lliga i algun dels titulars –del Peralada només van tenir participació Bambo i Paik–. L’amistós va anar molt bé a futbolistes als quals costava entrar en els plans de Machín, com ara Aleix Garcia, Douglas Luiz, Marlos Moreno (autor de dues dianes) o Kayode. Per a molts d’ells, el partit, però, va ser un miratge, ja que van continuar amb l’ostracisme habitual en detriment d’un nucli dur de jugadors que tenia la confiança de l’entrenador. De fet, Marlos Moreno i Kayode van acabar marxant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)