Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“És el pitjor partit de llarg i així no guanyarem mai”

El tècnic del Girona ben segur que no va acabar gens content del partit d’ahir dels seus homes. De fet, tot i mantenir el posat tranquil i somrient de sempre, el navarrès va ser molt contundent després del partit a l’hora de valorar el matx. “Les sensacions que ens deixa són molt dolentes perquè sense cap mena de dubte hem fet el pitjor partit de la pretemporada. No és que hàgim fallat en l’aspecte tàctic o tècnic, sinó que es tracta de la voluntat de ser competitius i de guanyar els duels individuals al rival”, va sentenciar el tècnic, que va afegir que “el resultat podia haver estat encara més contundent perquè el millor del partit ha estat Juan Carlos”.

Un cop assumit que el partit d’ahir va ser gairebé un autèntic desastre, el tècnic va aprofundir en el cop rebut, assegurant que tampoc és un mal moment per rebre una garrotada. “El més positiu que trec és el moment en què ha arribat aquest partit, i és que és el millor possible. Estic segur que no hi ha un dia millor. És una derrota que no ens comporta punts i que ens obliga a extreure'n una lliçó i l’hem d’aprofitar per reflexionar aquesta setmana. Ens hem de posar el xip competitiu i diumenge contra l’Sporting oblidar-nos d’això ràpidament”, va valorar el navarrès, que encara hi va voler afegir un avís als seus jugadors: “Espero que només sigui un fet puntual i digne de pretemporada perquè jugant a aquest ritme hem de tenir molt clar que no guanyarem mai ningú de la competició.”

Juan Carlos Unzué també va voler enviar un missatge a l’afició que va assistir al partit, destacant que dies així “desmotiven a anar al camp i no al revés, com hauria de ser”. A més, tampoc va voler posar excuses pel fet de no tenir la plantilla al complet ni alguna peça important com podria ser un migcampista defensiu que necessita molt: “Tots els partits hem estat agressius menys avui, així que no podem posar excuses, i és que sabem que també és impossible tenir la plantilla definida la setmana que ve. Hem de ser pacients.”

CONTUNDENT

“No ha fallat un tema tàctic o tècnic, sinó que es tracta de la voluntat de voler ser competitius”

POSITIU

“Aquest partit ens ha arribat en el millor moment perquè l’hem d’aprofitar per reflexionar”

EL MERCAT

“És impossible que tinguem la plantilla definida a l’inici de lliga, però hem de tenir paciència”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)