2a divisió FEF

Un triomf més a la butxaca

Amistós. Abans del partit d’avui, els d’Oriol Alsina van superar ahir el Vilassar (1-2)

vilassar 1 llagostera 2

VILASSAR DE MAR:Alberto Roman, Varese (Eslava, 61’), Llavaneres (Escribano, 46’), Fran Fuentes, Pau, Tejero (Borges, 72’), Roger, Mendo (Àlex, 61’), Soufiane, Raúl Torres (Pena, 29’ (Seku, 46’)) i Ali (Víctor, 61’).LLAGOSTERA:Santaló, Juan, Diego Giménez, Llubera, Maynau, Cobos, Juvanteny, Monchi, Moussa (Maymí, 72’), Gil Muntadas (Abel, 46’) i Marc Medina (Kuku, 23’ (Pasquina, 69’)).GOLS:0-1 (26’) Gil Muntadas, de penal. 1-1 (36’) Soufiane. 1-2 (69’) Abel.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.: Al local Borges.

Amb un equip ple de joves per evitar desgastar els que previsiblement seran titulars avui en la copa Catalunya, el Llagostera va guanyar al camp del Vilassar (1-2) en un partit que serà recordat pel retorn als terrenys de joc de Jordi Maymí, que es va tornar a vestir de curt després de trencar-se dues vegades el lligament encreuat.

El duel va servir per tornar a sentir el gust de la victòria després que un gol del jove Abel Fàbregas en la segona part desequilibrés el resultat del partit, que va arribar al descans amb empat a un. Els llagosterencs ja s’havien avançat abans de la mitja hora de joc amb un gol de penal de Gil Muntadas –ell mateix havia provocat la pena màxima–, però abans del descans el conjunt local havia empatat el partit amb una diana de Soufiane. El Vilassar va tenir ocasions per empatar al final que no va aprofitar.