Girona

9.501 abonats, objectiu al sac

Gran resposta. El Girona anuncia que en el dia d’avui ha confirmat les 200 noves altes que quedaven per superar la xifra d’abonats de primera divisió (9.500)

El Girona ha comunicat que ha assolit una xifra rècord d’abonats de cara a la present campanya, en la qual lluitarà per tornar a pujar a primera divisió. Si bé el divendres, l’entitat de Montilivi va anunciar que ja eren 9.300 els abonats del club, durant el dia d’avui, concretament en només una hora, el club ha confirmat les 200 noves altes que calien per superar, de manera simbòlica, el nombre de 9.500 abonats aconseguit en els dos cursos a la màxima categoria.

La resposta dels aficionats blanc-i-vermells ha estat excel·lent tot i el descens, i és que, amb el nou aforament d’11.200 espectadors de l’estadi de Montilivi, seran els abonats qui tindran la possibilitat de convertir en una olla a pressió el camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)