2a divisió FEF

Un pas més cap a l’estat òptim

Copa Catalunya. El Llagostera afronta l’últim cap de setmana de preparació amb un doble enfrontament exigent. Els d’Oriol Alsina visiten avui el Vilassar en la tercera eliminatòria de copa i demà el Barça B en un amistós a la Joan Gamper

El darrer cap de setmana de la pretemporada per al Llagostera serà d’allò més exigent. Després de múltiples entrenaments per posar a to la plantilla, els dos darrers partits de preparació ajudaran els d’Oriol Alsina a arribar a l’estat més òptim de cara a l’inici de la lliga, el 25 d’agost.

Avui, els llagosterencs visiten el Vilassar en la tercera eliminatòria de la copa Catalunya (19.30 h). Els locals van pujar a tercera el curs passat després de quedar campions del grup 1 de primera catalana i ja van jugar contra els gironins dissabte en el memorial Téfano (1-2). El Llagostera, que ja ha superat l’Europa i el Sant Andreu en la copa Catalunya, intentarà accedir a la quarta eliminatòria.

I demà, contra el Barça B

L’activitat llagosterenca no s’aturarà amb la participació en la copa, i és que, com a darrer test de preparació, demà visitarà el Barça B, un rival del mateix grup de segona B, a la ciutat esportiva Joan Gamper (19 h). La prova servirà per mesurar realment l’estat només set dies abans de l’inici de la lliga.

Vilassar-Llagostera 19.30 h
(avui) Martín Varas
Santfelieuenc-l’Hospi. 20 h
(avui) Díaz Díaz
Andorra-Prat 19 h
(demà) Fernández Pérez
Horta-Badalona 20 h
(demà) Miguel Teruel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)