Girona

Capità al timó

Àlex Granell. El migcampista del Girona es mostra feliç i alliberat després d’haver segellat la continuïtat en el Girona fins al 2022 i confirmar-se com un dels referents de l’equip a segona divisió

Àlex Granell ja ho té clar. El capità continua al capdavant del vaixell, al comandament, controlant el timó amb un destí fixat, la primera divisió. “Si el capità havia de ser aquí, aquí estic”, va explicar ahir en l’acte de la seva renovació amb el Girona fins al 30 de juny del 2022, que va acabar amb el suspens que representava el futur d’un dels grans referents del club.

L’ampliació de vincle, un any més del que tenia estipulat ja que l’anterior era fins al 2021, és condicionada al que pugui passar aquesta temporada. Així ho va manifestar el director esportiu, Quique Cárcel, que va acompanyar el futbolista gironí durant la compareixença. “La idea és intentar tornar el Girona al lloc que no havia d’haver perdut mai. L’Àlex té clar que aquest any és important i bàsic. Si l’equip puja i el rendiment és bo seguirà al 100%, però si no, i rendeix bé, costarà mantenir-lo”, va reconèixer Cárcel, satisfet de poder continuar comptant amb el capità.

I és que la continuïtat en el Girona del migcampista de 31 anys ha estat en seriós perill. Amb una clàusula del tot assumible per a un club de primera –1 milió d’euros–, Granell ha tingut propostes sobre la taula per marxar i li ha tocat madurar la decisió. “Des del primer minut em va dir que volia seguir en el Girona, que estava malament i que se sentia fatal, però que volia seguir. Ell ha tingut ofertes, no només perquè m’ho ha dit, sinó que molts clubs m’han preguntat a mi. No era fàcil la situació”, va revelar Cárcel, abans de donar la paraula al jugador, que va voler-se obrir i explicar el procés i els motius que el van fer prendre la determinació de seguir a l’entitat blanc-i-vermella. “Ha estat un estiu molt complicat, el més difícil. El caramel de la primera divisió és molt important i m’ha temptat. Les decisions importants de la vida s’han de prendre amb el cor, i aquesta ha estat la decisió”, va assenyalar Granell, que en els últims dies va tenir sobre la taula una important oferta del Valladolid. “Econòmicament i esportivament hi havia situacions que eren millors, però la meva felicitat no seria plena com aquí. Soc un privilegiat i volia decidir des del cor. El cap m’ha fet dubtar però he tirat pel cor, ja que soc molt del Girona”, va justificar el 6, que va reconèixer també que durant els darrers dies amb l’equip li ha costat: “Tenia el dilema de continuar aquí i les propostes hi han estat. No em volia equivocar. He afrontat la pretemporada amb responsabilitat i professionalitat, de vegades una mica dispers, però la decisió és la que més volia; per tant, el dia a dia complicat, però ara ja feliç.”

El nou projecte, un repte

Alliberat, després de la resolució de la situació, el migcampista esquerrà se centra ja en la pilota, i aquesta, en el Girona, passa per l’ascens. “Afronto un repte més, capitanejar el Girona per intentar tornar a primera. Per no haver fet les coses bé el curs passat ens trobem a segona; jo soc el capità i havia de continuar aquí”, va expressar el jugador, compromès, evidentment, amb l’entitat i l’objectiu.

“Jo vull una vida llarga en el Girona però tot és perquè em crec el projecte. El club vol ser potent. Vull ser aquí, però sempre que el meu rendiment em permeti ser aquí. Mai li voldré cap mal”, va asseverar Granell, ja un dels grans noms de la història del Girona, un futbolista particular, diferent, que ha prioritzat la bandera, l’escut i el sentiment: “La meva felicitat plena és jugar a Montilivi i ser el capità. Ho gaudeixo com ningú, i aquesta decisió, els únics que la podem prendre som els que estem arrelats al club i la ciutat.”

LES FRASES DE GRANELL

Econòmicament i esportivament hi havia situacions que eren millors, però la meva felicitat no seria plena com aquí
Si el capità havia de ser aquí, aquí estic. El cap m’ha fet dubtar però he decidit amb el cor, ja que soc molt del Girona
La meva felicitat plena és jugar a Montilivi i ser el capità. Afronto el repte de capitanejar el Girona per intentar tornar a primera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)