Girona

L’alineació, a l’últim moment

Procediment. Juan Carlos Unzué no dona pistes ni als futbolistes, que no sabran l’onze inicial fins que arribin aquesta tarda a Montilivi, dues hores abans que comenci l’enfrontament

Cap pista, cap indici, cap senyal, ha donat Juan Carlos Unzué que permeti esbrinar quin serà el plantejament pel qual apostarà en el debut en la lliga. Durant la pretemporada ha provat amb diversos dibuixos, i ha combinat la defensa de quatre amb la de cinc, sense haver-se decantat fermament per cap opció. El preparador, no obstant, ha insistit sempre en les seves aparicions que és important que l’equip domini tots els registres, tingui variants i alternatives i que sàpiga jugar amb diferents esquemes en diferents contextos, i en aquesta línia està transitant. Ahir, en roda de premsa, Unzué va avançar que té “clara” la idea que proposarà en el partit d’aquesta tarda, però no va indicar res més perquè no volia “donar informació al rival”.

Si de la proposta futbolística no en va deixar anar res, evidentment tampoc ho va fer dels noms que poden compondre aquesta tarda l’equip. De fet, en aquest sentit, el tècnic va explicar quin és el seu procedir i va revelar que ni els jugadors sabien encara qui jugarà, ja que no diu l’onze fins poc abans del començament de l’enfrontament. “No donaré l’alineació ni parlaré sobre l’equip, perquè m’agrada mantenir aquest punt d’incertesa, estrès i tensió fins a l’últim moment. A ells els faig saber quin serà l’equip titular dues hores abans del partit”, va assegurar. “És la meva manera d’actuar, m’agrada generar aquest punt d’estrès en els jugadors i que vinguin tots amb la sensació de no saber si l’entrenador els posarà en l’onze”, va aclarir.

ELS ESCOLLITS

L’entrenador esgota el temps per mantenir la tensió i l’estrès en el jugador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)