Girona

Trajecte incomplet a Montilivi

El central lloretenc, amb encara dos anys de contracte, rescindeix la vinculació amb el Girona per anar a jugar a Qatar

El club de Montilivi va anunciar la baixa mentre el defensa tot just estava passant la revisió mèdica amb l’Al-Arabi, el seu nou equip

En dos cursos a primera amb el Girona, Muniesa ha jugat 32 partits (13+19) de 76 possibles

Mentre el Girona anunciava la rescissió de contracte de Marc Muniesa, el lloretenc estava passant la revisió mèdica amb el seu nou equip, l’Al-Arabi de la primera divisió de Qatar. La sortida del central estava més que cantada des que es va saber l’onze del Girona-Sporting i el defensa no estava ni en l’equip titular ni a la banqueta. La desvinculació del futbolista, que tenia contracte fins al 2021, obliga l’àrea esportiva a posar-se les piles per apuntalar l’eix, on fins ahir només hi havia tres jugadors: Juanpe, Alcalá i Ignasi Miquel. I només amb Santi Bueno no n’hi ha prou, especialment després que Unzué hagi apostat en la lliga per un dibuix amb tres centrals.

Poc protagonisme

Marc Muniesa es va convertir en un reforç important per a l’estrena del Girona a primera divisió. Després de quatre temporades en la Premier (57 partits amb l’Stoke), va arribar a Montilivi com a cedit. Va començar tenint força protagonisme en la línia de tres de Machín (dels primers 14 partits en va jugar 10, dels quals 9 de complets), però després gairebé va desaparèixer del mapa (només va jugar tres partits dels últims 24). Amb Eusebio va tenir més minuts, però només va acabar participant en la meitat de partits de lliga (19 de 38). En la suma dels dos anys, Muniesa ha disputat un 42% dels 76 enfrontaments del Girona.

“Seré un aficionat més”

Marc Muniesa es va acomiadar amb aquestes paraules en el seu compte d’Instagram, després de formalitzar l’acord amb l’Al-Arabi. “Només tinc paraules d’agraïment per tota la gent que treballa pel Girona, des de la que està a les oficines fins la que està al vestidor. Però vull fer una menció especial a l’afició, que és la responsable que el Girona sigui un grandíssim club.” El lloretenc va afegir que en dues temporades ha viscut “experiències bones i dolentes”, però que sempre ha defensat els colors “amb orgull i satisfacció”.

2017/18 1a div.
LLIGA
Partits jugats 13
Minuts 1.127
Gols 0
Targetes G/V 3/0
COPA
Partits jugats 1
Minuts 90
Gols / T.G. / T.V. / 0/0/0
2018/19 1a div.
LLIGA
Partits jugats 19
Minuts 1.407
Gols 0
Targetes G/V 6/0
COPA
Partits jugats 5
Minuts 405
Gols / T.G. / T.V. / 2/0/0
Partits totals 38
1a divisió 32
Copa 6
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)