Girona

Una llista de dinou

Absències i novetats. Unzué, que deixa els lesionats Stuani i Mojica a Girona, convoca dos dels quatre últims reforços: Jordi Calavera i Àlex Gallar

La segona convocatòria de Juan Carlos Unzué va ser molt similar a la de la setmana passada contra l’Sporting. Només hi ha hagut una baixa (Mojica, per lesió) i dues altes (Jordi Calavera i Àlex Gallar, fitxats aquesta mateixa setmana). L’entrenador del Girona va creure convenient que pugessin dinou futbolistes a l’autocar cap a Albacete, cosa que l’obligarà a deixar un futbolista a la graderia del Carlos Belmonte.

A banda dels lesionats (Mojica, Valery i Stuani, que encara arrossega molèsties al pubis), el tècnic també va deixar a Girona Ramalho i Santi Bueno. Al basc encara li falta to físic i entrar en la dinàmica de grup, mentre que en el cas de l’uruguaià Unzué s’ha estimat més tornar a cridar Pau Resta. També s’ha mantingut entre els divuit Jofre Cherta, mentre que han tornat a quedar fora Kevin Soni i Andzouana.

L’onze, una incògnita

El tècnic no va donar cap pista sobre l’alineació que farà al Belmonte. Tot indica que el Girona mantindrà l’esquema amb tres centrals (Alcalá, Juanpe i Ignasi Miquel), malgrat que l’equip va millorar les prestacions quan es va situar amb una línia de quatre quan l’Sporting va quedar amb deu futbolistes. Unzué sí que va insistir en la perillositat de l’Albacete en les centrades laterals, cosa que encara li dona més arguments per posar centímetres a dins de l’àrea. En principi, Aday té tots els números per substituir Mojica (ja ho va fer en el descans del primer partit a Montilivi), tot i que la incògnita és saber si el de Sentmenat –gairebé en blanc el curs passat per problemes al genoll– aguantarà tot el partit.

Centrals i carrils a banda, també caldrà saber com distribuirà Unzué els cinc llocs que li queden al mig del camp, la mitja punta i a dalt. Tot indica que Gual tornarà a ser la referència i les altres quatre places se les disputaran Granell, Gumbau, Diamanka, Samu Saiz, Borja García i Àlex Gallar.

DESCARTATS

Bueno i Ramalho es queden a Girona i tampoc hi entren Soni i Andzouana

L’ALINEACIÓ

Unzué no dona pistes sobre si sacsejarà gaire l’onze, però Aday apunta a titular
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)