Girona

“El Girona no ens fa por, però sí que ens fa molt de respecte”

Lluís Miquel Ramis Tècnic de l’Albacete

Després de perdre 3-0 al camp de l’Almeria, el tècnic tarragoní de l’Albacete no va amagar que a l’equip li falta rodatge abans de rebre aquesta nit el Girona. “Hem d’agafar el ritme de la categoria com més aviat millor perquè els equips sortiran a mossegar-nos. El nostre nivell d’exigència i competitivitat ha de ser molt més alt i és important que detectem els problemes ben aviat i puguem jugar els partits al límit com vam fer tota la temporada passada”, va sentenciar Ramis en la roda de premsa d’ahir, tot i no voler entrar en comparacions: “Cada resultat dolent que tinguem es compararà amb el curs passat, però no hem d’entrar en aquest joc, simplement hem de recordar què fèiem bé.”

Sobre el Girona el tècnic de l’Albacete va ser breu però molt concís: “Ens enfrontem a un dels equips més potents de la categoria, però la segona A cada vegada està més igualada. És un equip que no ens fa por, però sí que ens fa molt de respecte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)