Alcalá signa la primera derrota (1-0)

Desencertat. El Girona perd al camp de l’Albacete per un gol en pròpia porteria del central al tram final d’un partit que els gironins havien tingut dominat durant molts minuts

El Girona continua sense demostrar la seva condició de favorit i avui ha marxat amb les mans buides del camp de l’Albacete. Els gironins, que han tingut molts minuts de domini i que han vist com el VAR li anul·lava dos gols, han caigut per un gol en pròpia d’Alcalá al 82’.

En la primera part el Girona s’ha mostrat superior però no ho ha sabut traduir amb gols, ni tampoc amb ocasions clares. De fet, a banda d’una rematada defectuosa de Borja García les accions més perilloses han estat unn possible penal sobre Diamanka i un gol anul·lat a Jairo per fora de joc. En defensa, això sí, els gironins han estat molt segurs, tot i que abans de la mitja hora l’Albacete ha tingut deu minuts on ha generat certa sensació de perill.

En la represa el partit ha guanyat intensitat i també s’ha descontrolat. Sobretot després que el VAR hagi anul·lat un altre gol del Girona, en aquesta ocasió de Gual. Amb el partit més d’anar i venir els locals s’han crescut i han començat a tenir ocasions de gol. La sensació és que podia passar qualsevol cosa i la desgràcia li ha arribat els gironins en una centrada lateral que Alcalá ha pentinat al fons de la seva porteria, sense que el Girona pogués fer gaire res per evitar l’1-0 definitiu.